Resim nerede ben göremedim herhangi birşey galiba sitede birşey var yada resim atmadınız.Arkadaşlar sarı olanı bilmiyoruz, mavi olan ise dişi diye biliyoruz. Sizce bilir kişi var mıdır aranızda kesin söyleyecek?
Yapamıyorum efendim yeni üye oldum.. fotoğrafları koyamıyorumSorular buraya. Fotoğraf atmak için ekran görüntüsü alıp atabilirsiniz ya da https://hizliresim.com
yazı yazdığın yerde bir dikdörtgen ve yanında surat var o dikdörtgene bas dosyayı seç ve at.Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini - sorularınızı buraya yazabilirsiniz.
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz. Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir. Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız. Bu kategori...www.muhabbetkusu.com.tr
Yapamıyorum efendim yeni üye oldum.. fotoğrafları koyamıyorum
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini - sorularınızı buraya yazabilirsiniz.
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz. Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir. Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız. Bu kategori...www.muhabbetkusu.com.tr
Yapamıyorum efendim yeni üye oldum.. fotoğrafları koyamıyorum