DarkredBlue61
Paylaşımcı Üye
sen ilgilenirsen konuşur ben çok denedım 2-3 ay olmadı
sürekli ilgilenirseniz konuşur benimki 2 aylıkken konuşmaya başladı
Bu tamamen kusunuzun konusma yetenegine ve sizin ilginize bagli. Benim kusum 3 aylik civariyken ilk kelimesini soylemisti. Sanirim genel olarak o aylarda konusuyorlar.
Benim kusumda mirildaniyo 2.5 aylik şuan. Ama sizin kusu gordum fotoda boynunu kasiyosunuz. Brnim kus kendini ellettirmiyo. Isiriyo vs vs yabani biraz
Konusur siz pes etmeyin ilgilenmeye devam edin, bol bol hareketli muzik dinletin.
Fazlada Aç Bırakma 4 6 Saati Açma Yazık Hayvana.Fazlada Yorma Aman Genelde Kanatlarına Elletmezler Ama Bu Başina Elletmiyor İlginçmiş Bi Alişirsa Güvenirse Devaml Kaşitir Gibime Geliyor Olana Kadar DevamAma ucurmayin diyolar ele almayin diyolar ben ac birakarak ele alıştırmaya calisiyorum valla. Yarin dedigini yapip uyice yorucam gunduz. Sonrada kasicam. Gogsunu falan elletiyo ama basina ve boynuna dokundurmuyo isiriyo
Inşallah yaaa bi kafeste kasimaya calisim şimdi
Sey ac biraktim yaa masaya yemi koydum deli gibi ucmaya calisti vs geldi kondu masaya elimide yeme goturdum kacmadi yemeye devam etti superdi cok mutlu oldum aynen devam etcem
bu konuşturma olayı aylarla alakalı değil.tamamen kuşun konuşma kabiliyetine ve sizin ilginize bağlıdır
Yok ac bırakmam fazla ama artik kusum dişi oldugu icin bakalim nolcak erkek saniyodum disiymis
Sizinkinin cereside bi tuhaf çıkmış sanki dişi gibi Konuşmasına biraz erken ama ilginizi alakasınızı kesmeyin sadece 1 kelime söyleyin