Zeytin&limon
Yeni Üye
Muhabbet kuşu için yem markası ve seti önerir misiniz?
yurt dışındaki forumda vitakraftın içeriği de beğenilmişti yani iyi bir yem bence.
Farklı olabileceğini düşündüğüm için bizimkinin icerigini attımYurt dışında beyenilmesi normal, çünkü oradaki orjinal vitakfaft
Yem böcekleniyorsa aldığın yeri değiştirmelisin. Muhtemeln uygun şartlarda stoklanmıyor yemler.Versele laga kullandım bu zamana kadar hep memnundum. Ancak son aylarda verdiğim siparişlerimden hiç memnun kalmadım. Uzun tarihli skt olmasına rağmen, yemler böcekleniyor anlamadım. Bu sefer Garden Mix deneyeceğim.
Hobipetten almıştım, belkide olabilir. Bu sefer direk gidip petshoptan almayı düşünüyorum.Yem böcekleniyorsa aldığın yeri değiştirmelisin. Muhtemeln uygun şartlarda stoklanmıyor yemler.
Hobipetten almıştım, belkide olabilir. Bu sefer direk gidip petshoptan almayı düşünüyorum.
Petshoplardan tarihi geçmiş yemleri alıp yeniden ambalajlayan firmalar varmış internetten satıyorlarmis onları da oyüzden bazen çok ucuz oluyor. En iyisi bence güvendiğin yerden almak. Bana da denk geldi öyle alır almaz böceklenen zamanında.
o da olabilir. kedi köpek mamalarında uğraşıyorlar ama belki kuş yemi ucuz diye uğraşmazYeniden ambalajlamayla kimse uğraşmaz bence Açık yem olarak satar veya üstündeki tarihi silip yeni tarih basar ama ambalajlamayla uğraşmaz Eski tarihi silip yeni tarih basılan yemlerde denk geldi bana, tam silememişler dikkatli bakınca görünüyordu