Merhaba , muhabbet kuşum temmuz ağustos dan beri bazen normal bazen su şeklinde dışkı yapıyor. Tam anlamıyla düzelmedi bi türlü, ancak hareketlerinde de sıkıntı yok maşallah ne olabilir ne önerirsiniz ??
Yüksek ihtimalle iç parazittir. Ama dışkılarını paylaşın mutlaka.Merhaba , muhabbet kuşum temmuz ağustos dan beri bazen normal bazen su şeklinde dışkı yapıyor. Tam anlamıyla düzelmedi bi türlü, ancak hareketlerinde de sıkıntı yok maşallah ne olabilir ne önerirsiniz ??
Yarın sizinle paylaşacağım bugün suyuna elma sirkesi koydum 1 damla , eğer iç parazitse ne yapmalıyımYüksek ihtimalle iç parazittir. Ama dışkılarını paylaşın mutlaka.
Ne olduğunu anlayalım daha sonra tedavi öneririz.Yarın sizinle paylaşacağım bugün suyuna elma sirkesi koydum 1 damla , eğer iç parazitse ne yapmalıyım
Suyana 1 damla elma sirkesi katmakla hiç katmamak arasında hiç fark yok. Size önerim eczaneden kontil parazit şurubu alın. Akşam suluğunu ve yemliğini alın. Sabah aç ve susuz kalmalı 3-4 saat sonra çeyrek suluğa 5 damla şurup katıp verin. Suyu içtikten 1 saat sonra da yemini verin.https://hizliresim.com/qt6y2wg#google_vignette
4 saat felan oldu bunu koyalı
Dün ve bugün 1 damla elma sirkesi koydum suyuna sanki iyi geldi gibi
Evet 25 ml suya 5 damla şurup katacaksınız. Ertesi gün probiyotikle devam edin her gün verin. 15 gün sonra uygulamayı yenilemeniz gerekecek aynı doz ve şekilde.Çeyrek soluğa hem su hem de 5 damla şurup katıyorum değil mi ?
Ne kadar süre uygulamam gerekiyor peki
Probiyotik öneriniz nedir ?Evet 25 ml suya 5 damla şurup katacaksınız. Ertesi gün probiyotikle devam edin her gün verin. 15 gün sonra uygulamayı yenilemeniz gerekecek aynı doz ve şekilde.
ilacı tek gün kullanacaksınız. 14 gün probiyotik sonraki gün yine ilaç. Sonra yine 10 üstüste probiyotik. Daha sonraları haftada 3 gün probiyotik.Probiyotik öneriniz nedir ?
Kullanim süresini pek anlayamadım kusura bakmayın, 1 gün şurup 1 gün Probiyotik şeklinde mi yapacağım yoksa 1 gün şurup 15 gün probiyotik şeklinde mi yapacağım?