Salmonella yok, hem dışkı ya bakarak söylüyorum hem de video ya bakarak.. Koksidiyoz var kuşta.Ne tanısı koydunuz? Ne hastalığı var kuşumda
Salmonella yok, hem dışkı ya bakarak söylüyorum hem de video ya bakarak.. Koksidiyoz var kuşta.Ne tanısı koydunuz? Ne hastalığı var kuşumda
Anladım birde bi ilaç kullanırsam probiyotikle kullanmamı önerdiler sizce kullanmalı mıyım ve dediğiniz ilacı kukkanmaya başladığımda veterinerin verdiği laci bırakıyım mı bu yeterli olur muSalmonella yok, hem dışkı ya bakarak söylüyorum hem de video ya bakarak.. Koksidiyoz var kuşta.
Dediğim ilacı alın, ilaç kullanımından sonra probiyotik başlanılır.Anladım birde bi ilaç kullanırsam probiyotikle kullanmamı önerdiler sizce kullanmalı mıyım ve dediğiniz ilacı kukkanmaya başladığımda veterinerin verdiği laci bırakıyım mı bu yeterli olur mu
Tamam o zaman en geç pazartesiye kadar alabilirim o zamana kadar diğer kullandığım ilaçları kesiyorum kullanmayı. Birde tüy döküyor kuşum onun çaresi nedir?Dediğim ilacı alın, ilaç kullanımından sonra probiyotik başlanılır.
Tüyde olabilir.Tamam o zaman en geç pazartesiye kadar alabilirim o zamana kadar diğer kullandığım ilaçları kesiyorum kullanmayı. Birde tüy döküyor kuşum onun çaresi nedir?
Probiyotik yok evde yerine verebileceğim bir şey var mı alana kadar? Bide bu dediğiniz ilavı k vitaminiyle kullanmayı tavsiye ediyorlar napıcam tam olarak?Tüyde olabilir.
İlaçları kesin, bugün ve yarın probiyotik verin..
Kuru maya kullanın şimdilik o zamanProbiyotik yok evde yerine verebileceğim bir şey var mı alana kadar? Bide bu dediğiniz ilavı k vitaminiyle kullanmayı tavsiye ediyorlar napıcam tam olarak?
Dediğim ilacı alın, ilaç kullanımından sonra probiyotik başlanılır.
Birde bu dediğiniz hastalığı araştırdım en büyük beirtisi ishalmiş kuşum ishal değil?Salmonella yok, hem dışkı ya bakarak söylüyorum hem de video ya bakarak.. Koksidiyoz var kuşta.
İlla ishal olucak diye bi kaide yok, kabızlık ta görülebiliyor.Birde bu dediğiniz hastalığı araştırdım en büyük beirtisi ishalmiş kuşum ishal değil?
Anladım ilacı alınca tekrar yazarım. Birde kuşum çok kaşınıyor ne yapmalıyım? Çok soru sordum kusura bakmayınİlla ishal olucak diye bi kaide yok, kabızlık ta görülebiliyor.
gogus bolgesınde kemıgın belırgınlesmesı, kursakta sulanma, kılo kaybı var mı? hayvanı gunde ıkı kez elınıze alarak kursakta yem olup olmadıgını kontrol edın.Kuşumda çok su içmek hariç diğer belirtiler var. Ben kuruma hastalığı olduğunu düşündüğüm için trafıculan kullanıyorum ayrıyeten d vitamini ve doktorun verdiği ilaç karşımını kullanıyorum. Bu saydıklarımı günde iki kere veriyorum. Başka ne yapabilirim öneriniz nedir lütfen yardımcı olun.
tuy degısımı zamanı kasınma genelde oluyor. tedbır amaclı Ardap bıt spreyı ınternetten alıp uygulama yaparsanız ıyı olur.Anladım ilacı alınca tekrar yazarım. Birde kuşum çok kaşınıyor ne yapmalıyım? Çok soru sordum kusura bakmayın
Göğüs bölgesi aşırı belirgenleşti, kilo kaybı da çok fazla var. Ama diğer saydıklarınız yokgogus bolgesınde kemıgın belırgınlesmesı, kursakta sulanma, kılo kaybı var mı? hayvanı gunde ıkı kez elınıze alarak kursakta yem olup olmadıgını kontrol edın.
Ya tüyleri çok döküldü geri çıkar mı yerine ben kullandığım ilaçlardan dolayı diye düşündümtuy degısımı zamanı kasınma genelde oluyor. tedbır amaclı Ardap bıt spreyı ınternetten alıp uygulama yaparsanız ıyı olur.
B vitamini takviyesi yaparsanız çıkar yağlı tohumlar yedirin aspur dal darı kilo alır böyleceYa tüyleri çok döküldü geri çıkar mı yerine ben kullandığım ilaçlardan dolayı diye düşündüm
Tamam teşekkür ederimB vitamini takviyesi yaparsanız çıkar yağlı tohumlar yedirin aspur dal darı kilo alır böylece
Rica ederimTamam teşekkür ederim
@Recai SULAMİS hocam bunu yanıtlamadınız :/Recai hocam ben yumurta mamasına yumurta kabuğu ekliyorum evet ama o yumurtayı vermeden önce zaten aynı şekilde haşladığım yumurtanın kabuğunu soyup veriyorum onun dışında yinede soyduğum yumurta kabuğuna ek bir işlem yapmama gerek varmı mamaya eklemeden önce yani zaten suda haşlanmış oluyor o dediğinizi anlayamadım
Gözden kaçmış.. Suda 15,20 dk kaynarsa da sorun olucağını sanmıyorum. Kalamar kemiği varsa gerek de yok zaten.@Recai SULAMİS hocam bunu yanıtlamadınız :/
Evet kalamar kemiği var ama kuşum çok kullanmıyor:/ bu yüzden yumurta mamasına ekliyorum çok kaynıyor zaten suda teşekkür ederimGözden kaçmış.. Suda 15,20 dk kaynarsa da sorun olucağını sanmıyorum. Kalamar kemiği varsa gerek de yok zaten.