opigal 5 i sürekli kullanıyorum sadece azaltıyor 1 hafta sonra bitler yine meydanda bu bitlere bende çare bulamadım vilmectin iyi diyorlar onu kullanıcam daha almadım.
Vilmectin:
Asil amaci,memeli hayvanlar i iç parazitle rini gidermek oldugu ve deri altina enjektörle uygulanil arak kullanila n bu ilaç,kuslarda da kullanila bilmekte.
Deneyim ve yetkili agizlarin önerileri ile kafes kuslarind a,enjektörle çekilen ilaç,enseye 1 veya 2 damla olarak uygulanir .Enjektörün ucundaki damlanin toplu igne basindan biraz daha büyükçe olmasina dikkat edilmelid ir.Ensede n deriye temas ettiriler ek damlatma seklinde uygulanir .Deriden vucuda giren ilaç,birkaç gün sonra köklü bir temizlikl e iç ve dis parazitle ri yok edecektir .Enseden damlatilm asinin nedeni,kusun agzi ile ulasmamas ini saglamakt ir.Doza dikkat edilerek istenmeye n sonuçlarin yasanmmas ina özellikle dikkat edilmelid ir.
Çok rahat bir kullanimi olan bu ilaç,ilk etapta canli olan bitleri issrdikta n birkaç gün sonra öldürmekle kalmayip,yumurta seklinde olan ve daha sonra dogan bitleri de issirdikl ari anda öldürmesi ile kalici bir etki birakir.Üretime girmeden 1-2 hafta önce ilaçlanan kuslar yilda iki kez uygulama ile sorunsuz beslenebilir.
ALINTIDIR.