TARIK BAKICI
Yeni Üye
Muhabbet kuşlarımın fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.
Son düzenleme:
Tarık Abi merhaba, maşallah kuşların çiçek gibi! ) Akvaryum platformlarından sonra seni burada görmekte çok güzel. Canlıları beslerken gözü kapalı değilde, hakkını vererek, canlı sağlığını düşünerek nasıl beslediğini iyi bilirim. Tekrar maşallah!
Halis, beğenin ve güzel sözlerin için teşekkür ederim. Sana özel mesaj atmak istedim seni burada ilk gördüğümde ama, mesaj sayım yeterli olmadığı için bir türlü yollayamadım Tam ben de sana nasıl ulaşırım diye düşünüyordum. Senin satmayı düşündüğün kuşları da gördüm çok güzeller. Bağlantıyı kaybetmeyelim, kendine iyi bak
İlanda telefonum mevcuttu abi keşke arasaydın!
Bir ara ekonomik buhrana girmiştim. O yüzden satma kararı almıştım. Ekonomik buhranı kuşları satmadan atlattım. Ancak bir abim satmaktan vazgeçtiğimi söylediğim halde ısrarla 2014 çiftimi istedi ve fazla bedel ödeyerek satın aldı. Şuan bir yavrusunu aldı. 2013 çiftim hala duruyor. Altlarında 4 tane yavru var. En büyüğü 16 günlük oldu. Umarım kayıpsız büyütebilirler.
Bu aralar bana da asıl hobim göz kırpıyor. Epeydir uzak kaldım. Evde aqascaping denemesi yapacağım. Ofiste ise discus besleyeceğim. Discustan şüphem ve korkum yok, ancak aquascaping baya bir gözümü korkutuyor.
Aynen bağlantıyı kaybetmeyelim, sende kendine iyi bak abi.