Dün farkettimNe zamandır bu şekilde?
Teşekkür ederim bilginiz içinMantar olmuş. Ama durumu baya kötü durumda gözüküyor. En kısa sürede tedavisine başlanması gerekli.
Teşekkür ederim, yarın erkenden kremi alıp balşayacağım.Trosyd kremi kulak çubuğu yardımıyla günde iki kere ince tabaka halinde burun deliklerini kapatmamaya özen göstererek sürün. Aynı şekilde ayaklarına da sürün. 1 haftaya düzelmeler başlar. Kafes temizliğine ekstra önem verin.Sonrasında konuyu güncellerseniz sevinirim. Geçmiş olsun.
Bir de tedavi sürecinde diğer arkadaşı ayırmam gerekiyor mu? Bulaşıcıdır muhtemelen mantar, yeni kafes alıp orada mı tedavi etmem daha iyi olur?Trosyd kremi kulak çubuğu yardımıyla günde iki kere ince tabaka halinde burun deliklerini kapatmamaya özen göstererek sürün. Aynı şekilde ayaklarına da sürün. 1 haftaya düzelmeler başlar. Kafes temizliğine ekstra önem verin.Sonrasında konuyu güncellerseniz sevinirim. Geçmiş olsun.
Bu hastalık neden yaranıyor? Nelere dikkat etmem gerek?Mantar olmuş. Ama durumu baya kötü durumda gözüküyor. En kısa sürede tedavisine başlanması gerekli.
Hijyen en önemli faktörBu hastalık neden yaranıyor? Nelere dikkat etmem gerek?
Bu hastalık neden yaranıyor? Nelere dikkat etmem gerek?
Merhaba. Yaklaşık 4 gündür dediğiniz kremi sürüyorum, ama kuşun alt gagasına dikkat ederseniz. Sanki kırılmış gibi ama çok anlamıyorum. Keyfi, yemesi, içmesi gayet iyi ama tam anlayamadım. Resim eklemek istiyorum ama dosya büyük yazıyor. Bir mail adresiniz falan varsa atabilir miyim size resimlerini?Trosyd kremi kulak çubuğu yardımıyla günde iki kere ince tabaka halinde burun deliklerini kapatmamaya özen göstererek sürün. Aynı şekilde ayaklarına da sürün. 1 haftaya düzelmeler başlar. Kafes temizliğine ekstra önem verin.Sonrasında konuyu güncellerseniz sevinirim. Geçmiş olsun.
Merhaba. Yaklaşık 4 gündür dediğiniz kremi sürüyorum, ama kuşun alt gagasına dikkat ederseniz. Sanki kırılmış gibi ama çok anlamıyorum. Keyfi, yemesi, içmesi gayet iyi ama tam anlayamadım. Resim eklemek istiyorum ama dosya büyük yazıyor. Bir mail adresiniz falan varsa atabilir miyim size resimlerini?
Böyle kalitesi düşük ama umarım bişey anlaşılırEkrad görüntüsü alıp tekrar yüklemeyi deneyin. Yine olmazsa hızlıresim.com a yükleyip linkini buraya atınız