M
ne kadar güzel biyer burası Keşke Türkiye'de de olsa. Bizimkiler bu gibi yerlerde iki güne işi ticarete döker.
ama ben yerim senin o mubişlerini maşallah..aslım fotoğraflar harikaaa
Bu yabancılara hayranım. O kadar temizlerki çevreye, doğaya o kadar saygılılarki kelimelerle anlatmak imkansız. Orda hayvana kötü muamele yapanı göremezsiniz. Gerçekten onlara gıpta ile bakıyorum. Hatta davranışlarıyla müslümanın yaşaması gibi yaşıyor onlar.
Asıl sorun bu gibi durumları ceza ile durdurma zorunluluğu olması zaten... Umarım bigün bu bilince ulaşabiliriz.
türkiyede de büyük cezalar konsa eminim çok daha iyi olur herşey..çevremize bakmıyoruz ki küçük dostlarımıza bakalım..adamın teki geçen köpeğe tekme attı tutup kafasını yere sürtesim geldi..
konsa ne olacak abla yine yaparlar bi şekilde...
bu kuşlar için sizin oraya gelicem valla ya. cok güzeller. kuş kafesi gezi kafesi galiba 3 kuş için kucuk cunki.
türkiyede de büyük cezalar konsa eminim çok daha iyi olur herşey..çevremize bakmıyoruz ki küçük dostlarımıza bakalım..adamın teki geçen köpeğe tekme attı tutup kafasını yere sürtesim geldi..
konsa ne olacak abla yine yaparlar bi şekilde...
cemsultan, evet gezinti için o kafes yoksa normalde dev gibi kafesleri var evde doğrusu park bu resimlerden bile daha güzel buranın doğası saklı yalancı cennet gibi
selenim, aynen canım haklısın ver cezayı anında ceza sistemi uygulansın ve sürekli gözetilsin bakalım kimse yapamaz birşey yapanda zaten cezasını bulur.
valla cok güzel ya balkonda meyve yerken papagan gelip bi tane alir evde tek kaldiğimiz zamanlarda canımız sıkılmaz.
harika gerçekten türkiyede bir tane böyle park yok
evet genelde gökkuşağı lorikeetler geliyor balkonlara, parklara yakın olan yerlerdeki evlere de kakadu papağanları daha fazla geliyor kimisi çok arkadaş canlısı omzunuza konarlarsa şaşırmayın
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:04 -->-> Daha önceki mesaj 11:02 --
bu park çok büyük 2.2 km2 kadar. bu sadece biri, daha birçok park var böyle amazonda gibi hissediyorsunuz bazen
valla cok güzel bende orda oturmak isterdim. istanbuldan yeni giden biri kesin korkar papağan omzuna konunca
çok büyükler papağanlar zaten ama ben korkmuyorum üstelik ilk kez yakınlık kurduğumda da onlarla hiç korkmadım. çok güzeller
daha once kuş besleyenler kormaz ama hiç beslememiş olan lar ve okadar buyuk kuş görmeneyenler kormaa bilir...