M
soldaki yemiş de susamış sanki bu nedir ki verdiğin
Çok güzel resimler. Fotoğraf makinen nedir çok güzel çıkıyor resimler
Kardeşim senin kuşlarının renkleri maşallah harika daldarı geri çevrilemez bir fırsat değerlendiriyorlar afiyet olsun
teşekkür ederim makinem CANON EOS 70D
pahalı bir oyuncakmış
pahalı bir oyuncakmış
bu makineyi öğrenmek için aldım amatör fotoğraf çekiyorum, herşeyi öğrendikten sonra kısmetse Canon EOS 5D (MK III) alacağım tabi yenisi çıkarsa bilemem canon çok güzel çekimler yapıyor almak isteyen olursa tavsiyemdir.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:18 -->-> Daha önceki mesaj 01:17 --
Teşekkür ederim kardeşim her gün veriyorum ama her gün sanki hiç vermemişim gibi bayıla bayıla yiyorlar
bu makineyi öğrenmek için aldım amatör fotoğraf çekiyorum, herşeyi öğrendikten sonra kısmetse Canon EOS 5D (MK III) alacağım tabi yenisi çıkarsa bilemem canon çok güzel çekimler yapıyor almak isteyen olursa tavsiyemdir.
Bu çok çok pahalı bir oyuncakmış
Tabii kamera var, kuşta var daha ne olsun
Bu çok çok pahalı bir oyuncakmış
tevfik, çok şükür kardeşim Allah isteyenlere daha iyisini nasip etsin
ali ismail, biraz pahalı evet ama çekimleri harika burda arkadaşımda var en güzel prof makine o.
Yani orasını bilmemde burada 8000 tl den başlıyor 14500 tl kadar çıkıyor fiyatı. Sanırım merceklerine bağlı. Bu aralarda araba alınıyor o fiyatlara
Amin, ama ben şu sıralar tablet istiyorum
İnsanın elinde imkan varken istediği herşeyi almalı hayatı istediği gibi yaşamalı yaptıklarından pişman olmamalı ve en önemlisi de başlarının yönlendirdiği şekilde değil kendi istediği şekilde yaşamalıdır.
Written by Sinan ÇELİK
Maşallah kuşlar çok güzel ve çok şanslılar birde yemleri kendinizimi yetiştiriyosunuz