Merhaba 6 7 aylık erkek mubabbet kuşum var son birkaç gündür çok büyük ve yeşil dışkılıyor. Aynı zamanda tüy dökme zamanı sanırım aşırı tüy döküyor. Yorgun ya da hasta durmuyor. Bir sorunu var mıdır endiselenmeli miyim?
Bu da kuşumun resmi
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun birkaç tane dışkı yapsın bakalım..
Mineral blok ve gaga taşı var. Kum hiç kullanmadım. Ayrıca suyuna düzenli olarak Powertime markası e vitamini atıyorum 3 5 damla. Aldığım petshop bunlar yeter demişti. Probiyotik olarak hangi marka kullanmamı önerirsiniz?Dışkıları iyi değil.. Kum kullanıyormusunuz? Ve de probiyotik kullanıyor musunuz?
Koydum suluğuna yarın fotoğraf atarım çok teşekkür ederimsuluğuna 3 damla elma sirkesi damlatın elma sirkesi olsun 1 gün suluğunda dursun dışkı foto atın sonra
Aslında çok yeni gelişen bir durum. Çok dikkatliyimdir bu konuda takip ediyorum gecen hafta da görmüştüm sonra geçmişti dün yine olmuş her zaman olmuyor umarım önemli bir sorun yoktur teşekkür ederim.Dışkılarda yem olması sindirimde önemli bir probleme işaret olabilir.
Tamamdır çok teşekkür ederim.İnternetten bölünmüş Multivitamin Gervit W ve Entrobac probiyotik almanızı tavsiye ederim.
Bildiğim kadarı ile E vitamini çift olan kuşlarda bir nevi kızıştırıcı üreme verim ve yumurta doluluk artırıcı olarak kullanılıyor, tek başına sürekli kullanılması sıkıntılı olabilir özelliklede tek kuş için
Probiyotik ve multivitamini haftanın farklı günleri 1er kez vermeniz yeterli olacaktır.