Muahbbet kuşum yem yemiyor

Berra Işık

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum sürekli aynı yemden yiyordu sonra bi gün titremeye falan başladı üşüyo diye ısıtmaya çalıştım ertesi gün de bayağı kustu ve o günden sonra yem yememeye başladı farklı marka bi yem kattım yemedi farklı kapta kattım farklı markayı zorla 2 3 yiyo sonra yine yemiyo hiç Hee gün dışarı çıkarıyorum dışarı çıkınca halıya dökülen tek tük leri yiyo ben meyve yersem onlara geliyo bi de dal darısı veriyorum ama o da sürekli verilmez diye düşünüyorum bu konu da ne yapabilirim

Merhaba muhabbet kuşum sürekli aynı yemden yiyordu sonra bi gün titremeye falan başladı üşüyo diye ısıtmaya çalıştım ertesi gün de bayağı kustu ve o günden sonra yem yememeye başladı farklı marka bi yem kattım yemedi farklı kapta kattım farklı markayı zorla 2 3 yiyo sonra yine yemiyo hiç Hee gün dışarı çıkarıyorum dışarı çıkınca halıya dökülen tek tük leri yiyo ben meyve yersem onlara geliyo bi de dal darısı veriyorum ama o da sürekli verilmez diye düşünüyorum bu konu da ne yapabilirim
Kuşun bir videosunu, net dışkı resmini paylaşın. Kuşun ağzında veya dışkısında koku varmı bir bakın. Damağında veya boğazında beyaz bir lezyın var mı ona da bakın.

Kuşun bir videosunu, net dışkı resmini paylaşın. Kuşun ağzında veya dışkısında koku varmı bir bakın. Damağında veya boğazında beyaz bir lezyın var mıy ona da bakın.

Kuşun bir videosunu, net dışkı resmini paylaşın. Kuşun ağzında veya dışkısında koku varmı bir bakın. Damağında veya boğazında beyaz bir lezyın var mı ona da bakın.
Damağına ve boğazına baktım bişey göremedim dışkısı kokmuyodu ama ağzından pek emin değilim normal mi kokuyo değil mi
Bir de fotoğraf ve video çektim ama nasıl atacağımı bulamadım

Bu siteleri kullanabilirsiniz. Veya youtubeye yükleyin link atın buraya da.

Ağız tamamen kokusuz olmalı normalde az bir koku bile varsa hastalık bar demektir.

Video gizli. Herkese açık olarak yüklemeniz gerekir görebilmemiz için.

Kuş hasta gibi durmuyor. Stres yaşıyor olabilir mi ?

Geri