Taha Şenkal
Meraklı Üye
Kuşumu geçen günlerde odada salmıştım bugün kafese elimi soktuğum da direk çıkmaya çalışıyor yine salsam bu kafesten kaçma işi artar mı ne yapabilirim ?
Durum tersine döndü 30 dk önce açtım kafesi elime aldım ama kafesten çıkarınca geri giriyor çıkmıyor tellere yapışıyorKafesten çıkmak istemesi normal bir durum. Uçmak, kafes dışında takılmak istiyor.
Ama yani önceden zıplıyordu direk dışarı şimdi niye böyle yaptı bi sıkıntısı olabilir mi ?Kafes kapısı açık kalsın, o kafasına göre takılacak artık
Anlık modundan dolayıdır. Telaşlanmayın. Kuşun neşesini yerine getirecek şey nelerse onu yapın.Ama yani önceden zıplıyordu direk dışarı şimdi niye böyle yaptı bi sıkıntısı olabilir mi ?
Yani yemek yiyince mutlu oluyor başka pek bilmiyorum daha yeni öreğniyorum ne sevdiğini flnAnlık modundan dolayıdır. Telaşlanmayın. Kuşun neşesini yerine getirecek şey nelerse onu yapın.
Yani konuşunca bazen hareketleniyor ama benle alakası olmayabilir. Yinede denerim teşekkürler yorumun içinSesinizle de mutlu olabilir. Benimkiler sesimi duyduklarında hemen hareketleniyorlar. Radyo falan da açıyorum.
Sizle alakalıdır. Muhabbet kuşları sosyal canlılar. Sevdiği birinin varlığı, sesi onları mutlu eder.Yani konuşunca bazen hareketleniyor ama benle alakası olmayabilir. Yinede denerim teşekkürler yorumun için