Sabah titriyordu ama şuan bişi yok sabah tirtrediginde bişi yapmazsan baya vücudu bile titriyordu eğer müdahale edersen biraz duruyor sonra tekrar yapıyordu teşekkür ederim ilginiz içinNe sıklıkla titriyor sürekli olan bir durum mu? Video atabilir misiniz?
Sabah saatleri oda normalden soğuk olduğu için titriyor olabilir mi? Gerçekten ben bile titriyorum bazen kuşların kafesini bir polar battaniye ile örtebilirsiniz.Sabah titriyordu ama şuan bişi yok sabah tirtrediginde bişi yapmazsan baya vücudu bile titriyordu eğer müdahale edersen biraz duruyor sonra tekrar yapıyordu teşekkür ederim ilginiz için
Evet olabilir zaten gece yatarken örtüyorum ama sabah ötsünler diye açıyorumSabah saatleri oda normalden soğuk olduğu için titriyor olabilir mi? Gerçekten ben bile titriyorum bazen kuşların kafesini bir polar battaniye ile örtebilirsiniz.
Eğer sürekli olan bir durum değilse. Gözle görülür yani sıkıntı edecek pek bir şey yok. Uçmasında veya hal hareketlerinde bir sıkıntı var mı?Evet olabilir zaten gece yatarken örtüyorum ama sabah ötsünler diye açıyorum