Evet haklısınız ama nadir bir renk mutasyonu olduğu için sormuştum.Kuşlar renk fark etmeksizin sevilmelidir
Aynı tonlara yakın bir kuş almalısınız ayrıca kuşunuz dişi ona erkek bir kuş alırsanız severse kızışacaktır. İyi forumlar dilerim. (Cere renginden açıkça dişi olduğu belli.)Selam. Yeni aldığım muhabbet kuşunun rengi mor ve beyaz. Yavruları da mor olsun istiyorum, ne renk dişi almalıyım?
Erkek diye pet shop söylemişti. Pembe cereli erkek muhabbet kuşları da var.Aynı tonlara yakın bir kuş almalısınız ayrıca kuşunuz dişi ona erkek bir kuş alırsanız severse kızışacaktır. İyi forumlar dilerim. (Cere renginden açıkça dişi olduğu belli.)
Fotoğrafta cere rengi daha çok beyaza yakın gibi gördüm o yüzden yanlışım varsa kusura bakmayın. Petshop canlı olarak incelediğinde anlayacaktır.Erkek diye pet shop söylemişti. Pembe cereli erkek muhabbet kuşları da var.
Kamera renklerinden tam anlaşılmıyor ama mora benziyor. Daha iyi bir fotoğraf çekersem yüklerim.Kuş bana mor gibi gelmedi ama bu genlerini devam ettirmek için aynı şekilde üretilmiş bir kuşlar eşleştirilmesi gerekiyor. Dedesi bile farklı bir gende olsa yavruları aynı renkte çıkmayabilir.
Evet banada mavimsi gibi geldi.Kuş bana mor gibi gelmedi ama bu genlerini devam ettirmek için aynı şekilde üretilmiş bir kuşlar eşleştirilmesi gerekiyor. Dedesi bile farklı bir gende olsa yavruları aynı renkte çıkmayabilir.
genler konusunda yapılabilecek pek bir şey yok, hele çekinik genlerde.Kamera renklerinden tam anlaşılmıyor ama mora benziyor. Daha iyi bir fotoğraf çekersem yüklerim.
Kuşun ceresi oldukça açık bir renge sahip. Ben dişi diye düşünüyorum. Bu arada rengi mor gibi gelmedi bana. Sanırım Japonya'daki mor-eflatun muhabbet kuşlarına benzettiniz.Selam. Yeni aldığım muhabbet kuşunun rengi mor ve beyaz. Yavruları da mor olsun istiyorum, ne renk dişi almalıyım?
Mor gibi geldi banadaValla ne desem bilemedim bu renk tonuna, renklerle aram iyi değil.