Arkadaşlar papağanım son 15 gündür kendini top gibi şişirip ağzını açıp tıslamaya başlıyor.Sanki boğuluyormuş gibi video eçktim ama videoyu çekince 2-3 saniye sonra kendini düzeltti tam belli olmuyor videoda ilk 3-4 saniyesinde belli oluyor sadece.Bildiginiz kendini top gibi şişirip ağzını açıyor ve çok ince tiz bir ses çıkarıyor böyle civciv sesi gibi nedendir çözemedim hastalıgı varmı derseniz ne ishali var ne huzursuzlugu bunu sadece günün belli bir kısmında maksimum 30 saniye yapıyor bu olay son 15 gündür bşladı.Koluma gelince bunu yapmaya başlıyor çok tedirgin oldum.Hiç bir problemi yok bütün gün bagırır çapırır her gün en az 1 saat dışarı salınır ve her gün meyve-sebze karışımı küçük 1 dilim şeklinde veriyorum.(ıspanak-roka-kabak-havuç-dereotu-muz-ananas-elma-armut-kivi) Haftada 1 gün yumurta maması (beyazı-sarısı-havuç rendesi-galetaunu) veriyorum.Hiç bir sorunu yok görünürde ne ishali ne hareketsizligi her gün şen şakrak ama bu durum beni çok tedirgin etmeye başladı.Sanki boguluyormuş gibi şişirip ağzını açıyor kuyrugunu hareket ettiriyor bilgili olanlar yardımcı olursa sevinirim. video linkini aşagıya bırakıyorum ;