M muhabbetkusu Yönetici Site Yöneticisi Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,078 Tepkime puanı 52 17 Ocak 2013 #2 LyNX' Alıntı: Hobi amaçlı bir kaç çift besliyorum aranızda olmaktan mutluyum Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldin güzel kardeşim Sitemiz henüz yeni olduğundan ilerleyen günlerde herşey daha güzel olacaktır inşAllah.
LyNX' Alıntı: Hobi amaçlı bir kaç çift besliyorum aranızda olmaktan mutluyum Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldin güzel kardeşim Sitemiz henüz yeni olduğundan ilerleyen günlerde herşey daha güzel olacaktır inşAllah.
Murat ÖZYÜREK Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 953 Tepkime puanı 1 25 Ocak 2013 #3 LyNX' Alıntı: Hobi amaçlı bir kaç çift besliyorum aranızda olmaktan mutluyum Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz...gizemli arkadaş...
LyNX' Alıntı: Hobi amaçlı bir kaç çift besliyorum aranızda olmaktan mutluyum Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz...gizemli arkadaş...
GÖKHAN GENÇ Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 576 Tepkime puanı 0 25 Ocak 2013 #4 kullanıcı kısmında ad yazsa ona göre hitap ederiz aramıza hoşgeldin