TarçınveÇimen
Yeni Üye
Merhabalar, bahsettiğiniz hareketleri videoya alıp bizimle paylaşırsanız daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olabiliriz size.Dişi kuş kendi kendine başını sallıyor yürürken sanki saliniyo bunlar bir anda oldu hiç alçakta ucmazdi alçakta uçuyor ve duvarlara çarpıyor çiftleşirken kaçıyor yem yemesi iyi girip yemini yiyor
<a href="https://dosya.co/b0ukwy27qtkz/20210311_143736.mp4.html" target=_blank>20210311_143736.mp4 - 35.7 MB</a>
Abi linklerde bakarmisin rica etsemMerhabalar, bahsettiğiniz hareketleri videoya alıp bizimle paylaşırsanız daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olabiliriz size.
Abi poposuna kakası yapışmış baya sertti şimdi biraz yumuşatıp suyla temizledimİndirip bakıyorum hemen kardeşim.
Poposuna kakasının kapışmasının nedeni ishal olmasıdır. İshal olduysa böyle halsiz durumları görülebilir. Dışkı fotoğrafı yükleyebilirseniz bakarız.Abi poposuna kakası yapışmış baya sertti şimdi biraz yumuşatıp suyla temizledim
Öncelikle sakin olun, endişelenmeyin. Siz bize ikisininkinide atın biz hasta olan kuşunkini anlayabiliriz diye düşünüyorum.Abi hangisinin bilmiyorum kuş sendeliyo su an