çıtır-bıcır
Yeni Üye
Arkadaşlar 1-2 gündür çıtır kızımızın gözünün bu şekilde olduğunu farkettim. Bıcırla kavga edip yaralandığını ya da kafeste bir yere çarptığını düşünmüştüm. Ama gözünün ön kısmındaki tüyler de azalmış ,sanki hafif şişlik de var ya da tüy olmadığı için bana öyle geliyor olabilir.Göz çevresinin eski yuvarlaklığı yok Sağlıklı gözünün fotoğrafını da koydum. Bu arada halsizlik gözlemlemedim yine neşeli sanki.Ama biraz tüylerini kabartıyor gibi emin değilim...
Bu arada bundan yaklaşık bir hafta 10 gün önce biz evde yokken sağ burun deliği kanamıştı (nasıl olduğunu bilmiyorum yine kavga olup ya da kaşırken acıtmış olabileceğini düşünmüştüm) .burun deliği kanın kurumasıyla tıkanmıştı.Yarası iyileşti ama daha sonra böyle bir sorun çıktı. Belki de bu sıkıntı ile alakalıdır.
Lütfen bana yardım edin.Ne yapmalıyız.
Bu arada bundan yaklaşık bir hafta 10 gün önce biz evde yokken sağ burun deliği kanamıştı (nasıl olduğunu bilmiyorum yine kavga olup ya da kaşırken acıtmış olabileceğini düşünmüştüm) .burun deliği kanın kurumasıyla tıkanmıştı.Yarası iyileşti ama daha sonra böyle bir sorun çıktı. Belki de bu sıkıntı ile alakalıdır.
Lütfen bana yardım edin.Ne yapmalıyız.