Daha yeni aldım daha önce bi muah bet kuşum vardı onu değiştirdim çok asi diyie yenisi aldım fakat kuş kabarık şimdi bende forumlardan gördüğüm kadar kabarık hasta oluyor diyolarDışkı paylaşın
Bu kesin bir bulgu değil tanı için. Dışkı ve kuşun ayrı ayrı fotoğrafını atın.Daha yeni aldım daha önce bi muah bet kuşum vardı onu değiştirdim çok asi diyie yenisi aldım fakat kuş kabarık şimdi bende forumlardan gördüğüm kadar kabarık hasta oluyor diyolar
Bu kesin bir bulgu değil tanı için. Dışkı ve kuşun ayrı ayrı fotoğrafını atın.
çok sağolun beklemesinde sorun yok sadece hastaysa geri vereceğim ama çok sevdim hasta olmamasını umuyorum sadece kabarıklık bi tepkimi yoksa hastalıkmı demek istiyorumÇok da tatlı maaşallah dediğimi yapın dışkısını yapacaktır, fotoğrafını atın. Sessiz sakin durması da ortama alışma sürecinden kaynaklı olabilir bir hafta müddet verin giderek alışacaktır size
her ikiside olabilir ama benim gorusum yerini yadirgiyor diyedir. Ama yinede diski paylasirsaniz isin ustadlari gerekli bilgilendirmeyi yaparlar gorunce.çok sağolun beklemesinde sorun yok sadece hastaysa geri vereceğim ama çok sevdim hasta olmamasını umuyorum sadece kabarıklık bi tepkimi yoksa hastalıkmı demek istiyorum
Şimdide aldığınız yere bilgisini verin sonra kaybederseniz bilgisi olsunher ikiside olabilir ama benim gorusum yerini yadirgiyor diyedir. Ama yinede diski paylasirsaniz isin ustadlari gerekli bilgilendirmeyi yaparlar gorunce.
Üstad foto attım2 sebep var.
Resimlerde paylastiginiz kusun diskisi hafif goruluyor beyaz diski goruyorum. Ikincisi ortam yuzunden kaynakli olabilir yeni bir diski resmi ekleyin.
çok sağolun beklemesinde sorun yok sadece hastaysa geri vereceğim ama çok sevdim hasta olmamasını umuyorum sadece kabarıklık bi tepkimi yoksa hastalıkmı demek istiyorum
ben kuşu yeni aldım geri verp yenisini almak daha mantıklı değilmi hocamYarın petshoptan probiyotik ve multi vitamin alın. 3 gün probiyotik + vitamin sonra sade probiyotik 15 gün kadar. Sonrasında haftada 2 gün vitamin 4-5 gün probiyotik şeklinde devam edin.
Anladım selçuk bey birkere mesuliyeti Aldınız diyosunuzGeri vermek kuşa haksızlık olur. Belki de hasta değil ki bu ihtimal %70. Ayrıca hasta olsa bile petshopda bakılmayacak ve yüksek ihtimalle ölecek. Siz tedavi edersiniz en azından.
Benim ilk kuş alışım ve şans ben elimde ölmesinden korkutorumGeri vermek kuşa haksızlık olur. Belki de hasta değil ki bu ihtimal %70. Ayrıca hasta olsa bile petshopda bakılmayacak ve yüksek ihtimalle ölecek. Siz tedavi edersiniz en azından.