Mergen Marka salma ve diğer malzemeler !!!!

Ercan Uçar

Emektar Üye
Muhabbet Kuşu Üreticisi
Salma mergen marka olup alınalı 1 yıl kadar olmuştur kafesi ben 675 liraya almıştım salma oldukça sağlam olup evde kullanılmış kırığı ciziği patlağı çatlağı olmayan ömürlük bir kafestir mergeni anlatmaya gerek yok heralde .

Kafes extra cam korumalıdır ev için uygun olup tozu kiri tüyü etrafa saçmaz ev kullanımına çok uygundur. doğa kuşları muhabbet kuşları veya sultan papağanları için ideal bir salmadır .

MERGEN MARKA SALMA EXTRA ÜSTÜNDEKİ SALMAYLA BERABER GELİP ALANA TEK FİYAT 300 TLDİR. ALDIĞIM YER AKYOL KARDEŞLERDİR ARAYIP SUAN SADECE MERGEN SALMANIN FİYATINI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ ;)

KAFES DEMONTE DEĞİLDİR NORMAL BİR ARACA SIĞMICAK BÜYÜKLÜKTEDİR . DOBLO YADA O TARZ GENİŞ İÇ HACİMLİ ARABAYLA ANCA GİDER . YER İSTANBUL HARAMİDERE METROBÜS DURAĞINA 5 DK MESAFEDİR. NAKLİYE İLE İLGİLİ KISIMA KARIŞMAM ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

____________________________________________________________________________________________________________

Resimde görülen vitaminler yağ katkılar hepsi son kullanma tarihleri 2018 ve 2019 olup yarılarından fazlaları durmaktadır . tek tek almaya kalktığınızda tüm ürünler ciddi rakamlar tutuyor hepsi 100 tldir .

____________________________________________________________________________________________________________________

akyol kardeşler bilezik kesme makası hiç kullanılmadı şuan kendi sitesinde 60 lira fiyatı var piyasadaki dandik makaslarla karıştırmayın . fiyatı 30 tl

________________________________________________________________________________________________________

5 adet büyük boy plastik folluklu yuvalık . show jumbo için mükemmel . KOMPLE 5 YUVALIK 50 TL 3 TANESİ HOBİPETTEN YENİ ALINDI .

____________________________________________________________________________________________________________________

BİT PİRE AKAR VS İÇİN KOKUSUZ 3 AY ETKİLİ İLAÇ KOKUSUZDUR İNTERNETTEN ARAŞTIRABİLİRSİNİZ 2.5 LİTRE HİÇ KULLANILMADI . 35 TL

_________________________________________________________________________________________________

Çimlendirme aparatı + cimlendirme tohumu yanında verilicektir . 25 tl

'''''''YER İSTANBUL HARAMİDERE METROBÜS DURAĞINA 5 DK MESAFEDİR UFAK TEFEK MALZEMELER İÇİN ORTAK NOKTA BELİRLENEBİLİR .

GSM : 05324377067 NOLU TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.''''''

Aslında uzun zamandır salma alma niyetimiz var. Sen gerçi salmanın gerçek fiyatını yazmışsın satacağın fiyatıda yazmışsın ama ben yinede bir sorayım son olacak fiyat nedir.

Aslında uzun zamandır salma alma niyetimiz var. Sen gerçi salmanın gerçek fiyatını yazmışsın satacağın fiyatıda yazmışsın ama ben yinede bir sorayım son olacak fiyat nedir.

Ben alttaki kafesi akyoldan yazdıgım paraya aldım sadece o üsteki kafesi 140 liraya ayrı olarak aldım akyol kardeşlerden bugün akyolu arayıp sorabilirsiniz . Bana maliyeti 800 küsür lira falan oldu ama söyle bişey yapabilirim size extra güveç kaseleri ve yaklaşık 10 kg kadar sanibird kokulu taban kumunuda yanında hediye edebilirim ;)

bit ilacı vitaminler ve katkılar satılmıştır diğer ilanlar için ilan günceldir.

Geri