Gözlerde kızarıklık yok ama yeni tüy çıkma belirtileri de yok gözünün çevresinde en başta sarı bir halka gibi bişey vardı.bide troysd kremi göz çevresine sürmem çok zor çünkü aşırı haraketliCeresi kızıştığı için kabuklanmış fakat göz çevresi tuhaf geldi bana. Pamuklu çubukla troysd kreminden sürebilirsiniz kel bölgeye fakat göze değdirmemeye çok dikkat edin. Gözleri sulanıp kızarıyor mu?
Videoyu baştan sona izledim farklı sitelere de baktım göz nezlesi olma ihtimali yüksek 2 ilaç alıp tedaviye başlıcam fakat göz nezlesinde sadece göz çevresinde tüy dökülmesi olması gerek fakat benim kuşumda sadece göz çevresinde değil acaba normal tüye mi girdiDaha farklı bir hastalık da olabilir. Veterinere gitme imkanınız varsa gidin.
https://muhabbetkuslaridunyasiyoutube.blogspot.com/2019/01/muhabbet-kuslarnda-goz-nezlesi.html?m=1 buna da bir göz atın isterseniz. Belirtileri araştırın.
Yaşadığım yerde kuşlarla ilgilenen veteriner yok.ayrıca kapsülleri olup olmadığını nasıl anlayabilirim?Kuşta tüy kapsülleri var mı? Ben olsam bu konuyu teyit etmek için veteriner görüşü alırdım.
Göz çevresi biraz daha sarı hasta olanınGöz kapağı rengi diğer kuşunuzla aynı mı?
Nöbetçi eczaneye bakın. Vazelin sürmeyin bence.Eve yeni geldim diğer güne göre daha iyi baya haraketli sabahları hasta gibi değil göz için açık eczane bulursam damla ve krem alıcam nezle için sizce vazelin sürmeye devam edim mi?