Mantar mı?

Niko Kalamaroğlu

Yeni Üye
Merhaba, arkadaşlar kuşumun bir burnu tikalı, ve üzerinde değişik turuncu bir renk var ayrıca kuyruğu sallanıyor ve nefes alırken tık tık ses çıkarıp sulu ve susuz olarak hapsiriyor ne yapmaliyim?
IMG_20190110_202320.jpg
IMG_20190110_202727.jpg
IMG_20190110_202753.jpg

Burnu kızıştığı için o şekilde mantar değil. Kuyruğunun atması ve hapşurması ise solunumsal durumla ilgili. Kaliteli bir vitamin alıp suluğuna haftada iki damlatın. Kaynar su dolu kaba vicks koyun o kabın ağzını ince bezle örtüp kafes yakınlarına koyun. Nefesini açar. Cereyandan ve soğuktan uzak tutun. Kuyruğunu ve nefesini kontrol edin geçmezse veterinere gidin.

Tesekkur ederim. Meyvesi sebzesi eksik olmaz genelde günlük veririm ama bu ara aviastım kullanıyorum üzerinde içinde C vitamini bulunduğunu yazdığı için birkaç gündür vermiyorum. Oda devamlı sıcak hatta geceleri daha rahat dinlensinler diye ben kendi odamın dişinda baska bir odada kalıyorum. Daha önce viks olayini 2-3 defa yaptım. Kaliteli bir vitamin önerir misiniz ?Evde Avisol A var aviastımdan sonra onu vermeyi düşünüyordum.

Tesekkur ederim. Meyvesi sebzesi eksik olmaz genelde günlük veririm ama bu ara aviastım kullanıyorum üzerinde içinde C vitamini bulunduğunu yazdığı için birkaç gündür vermiyorum. Oda devamlı sıcak hatta geceleri daha rahat dinlensinler diye ben kendi odamın dişinda baska bir odada kalıyorum. Daha önce viks olayini 2-3 defa yaptım. Kaliteli bir vitamin önerir misiniz ?Evde Avisol A var aviastımdan sonra onu vermeyi düşünüyordum.
Sera markası kaliteli diye biliyorum.

Geri