Sİz resimleri ekleyin, ustalar muhakkak doğru cevabı verirler bana dişi gibi geldi ama hem fotoğraflar net değil hem de mantar nedeniyle de çok anlaşılmıyor açıkçası. Bir de bu saatlerde uyuyor olması lazım, ışıkla rahatsız etmeyin yarın da çekebilirsiniz. Elinizde ölmez ya da ölür diye birşey söylemek zor ama inanın tedavi edebilirsiniz isterseniz. Mantarın tedavisi çok kolay, ishal de stres kaynaklı olabilir. Kuşçu arkadaşınızdan kanarya yemi (aspur) alın, 150 gr yeter. Lokman Hekim'de 3 TL idi 250 gr kanarya yemi. Erken müdahale ederseniz ishali de iyileştirebilirsiniz. Yeni gelmiş kuşta normaldir ishal ama ilerlerse ilaç gerekir. Hiçbir şey çözümsüz değil. Allah korusun çözümü olmayan, ağır hastalıklarda kendini başka şekillerde de belli eder. Yerinizde olsam tedavi etmeyi denerdim. Mikostatin de insan ilacı, her eczanede var 5-6 tl gibi bir fiyatı var. Yani kuşu tedavi etmeyi denemeniz maddi açıdan 10 Tl gibi bir karşılığı olacak. Maneviyatı paha biçilemez tabii. Olur da kurtaramazsanız (erken müdahaleyle bunun olacağına inanmıyorum), vicdanınız rahat olur. Çünkü petshop onu iyileştirmeyecek. Onlar mantarı iyi tanır merak etmeyin. İyiyleştirecek olsaydı zaten satmazdı size. Cİnsiyeti için de fotoğraf çekip şimdi rahatsız etmeyin kuşu. YArın sabah çeker koyarsınız, ustalar da yardımcı olurlar. Dnlensin şimdilik. Tekrar iyi geceler diliyorum.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:28 -->-> Daha önceki mesaj 03:27 --
Şimdi gördüm resimleri, garibimin mantarından anlayamadım ben cere rengini. Sizi yanıltmak istemem ama 2 günde ele alışmış, uyumlu bir kuş. Karar sizin, hayırlısı neyse o olsun.