T
bilgiler güzel ama yanlış kafes diye düşünüyorum
evet kafes seçimi yanlış
teşekkürler bilgiler için
yanlışlık kafesın içeriğinde değil kafes seçiminde yuvarlak kafes yerine kare tarzı köşeli bir kafes olsa daha iyi olurdu biz sadece fikir veriyoruz
Aynı kuşun sarı halini tüşün Ama daha agresif tabii.Bakalım nasıl alıştırıcam
tabiki düşünebilirsiniz benim amacım zaten doğru olarak bilinenlerin çoğunun aslında yanlış olduğunu kanıtlamak
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:49 -->-> Daha önceki mesaj 13:46 --
bana söyleyebilirmisin kafesteki yanlışlık nerede nasıl olmalı neye göre olmalı bunların cevabını verebilirmisin?
yuvarlak kafes kuşlarda zamanla yön bozuklugu yapar yani kuşu saldıgınızda kuş durmadan duvarlara çarparak kendini yaralaya bilir
tahsin bey bu konuların doğrumu yanlışmı olduğunu kesin olarak kanıtlayamayız.bu yüzden sizin söylediklerinizinde doğru olduğunu bilemeyiz.Fakat öyle davranıyorsunuz.siz kendi kuşunuzu istediğiniz gibi besleyin ama genel bilgiler tecrübe ile doğrulanmış bilgilerdir.ukalalık yapmaya gerek yok
Kafes Seçimin Yanlış Genelde Cennet Ve Sultan Papağanı İçin Üretilmiş Olsada Bütün Türler İçin Yanlış Bir Kafes
Sebebi İse Kuş Kafeste İken Yön Bilgisini Yitirmesidir Yani Sağı Solu Arkası Neresi Bilemez Sanki Dipsiz Bir Kuyuya Düşmüş Gibi Hisseder Ve Sağa Sola Savurur Kendini Böyle Tıpkı Sizin Onu Oyun Oynuyor Sanmanız Gibi Oyun Falan Oynamıyor Hayvan Dışarı Çıkmaya Çalişiyor Ve Yönünü Arıyor ..
Ayrıca Ben Yaptım Oldu Zihniyetinde Olmalısın Ona Bakarsan Karton Bir Kutuya Delikler Açarak Yemini Suyunu Verirsende Kuş Yaşar Ama Ne Eziyetlerde Yaşar Böylede Düşünmelisin
Mesela Örnek Verecek Olursak Maç Oynarken Krampon Giyilmeli Diyoruz Sende Ben Kundurayla Daha Güzel Oynarım Diyorsun Ama Olması Gereken Krampondır Bilmem Umarım Beni Anlayabilmişsindir Arkadaşım ..
ben muhabbetler de yatay dellı kafes kullamayı tercıh ederım oyuncu ve tırmanmayı sevdıklerı ıcın daha rahat hareket ederler dıye duşunuyorum.kanaryada dıkey tel kullanıyorum.bence nasıl hosuna gıdıyorsa oyle kullanın sonucda kuş da sen kafes de
tahsin bey cevabın için teşekkür ederim.benim kafesimde dikey telli çifthane.çoğu yatay telli olmasını söyler.o yüzden ben bunu tartışacak pozisyonda değilim.çünkü kendimde tam olarak uygulamıyorum.benim söylemek istediğim aldığınız eleştirilere karşı cevaplarınızda ki tavır.baştan okursanız yazdıklarınızı demek istediğimi anlarsınız.sağol yinede zahmet edip video koymuşsun.