syunusemre
Meraklı Üye
Merhaba muhabbet kuşumun önce ayağı kanadı şimdi ayağı şişti nedir bu
Valla kardeşim bilemiyorum bu şişliği iltihaplanma olabilir ümit abi yazarsa yazarMerhaba muhabbet kuşumun önce ayağı kanadı şimdi ayağı şişti nedir bu
İltihap geçici mi yoksa risklimiValla kardeşim bilemiyorum bu şişliği iltihaplanma olabilir ümit abi yazarsa yazar
Risklide olabilir bilemiyorum ağrı kesici krem varsa sürİltihap geçici mi yoksa risklimi
Ben yanında değildi bu şekilde kanatmis ama eti kanamış etin bitti yerHafif bir şişlik var ama yani çokta önemli birşeymiş gibi gelmedi bana.
Ayağı nasıl kanadı? Yaramı var yoksa tırnak dibimi kanadı?
@umitFB abi sanki bana şişlik biraz daha büyüdü gibi
Birde fazla dal darı tüketiyor öğlen 1: 30 astım akşam 6 ya kadar bu kadar yemiş normal mi
@umitFB abi sanki bana şişlik biraz daha büyüdü gibi
Birde fazla dal darı tüketiyor öğlen 1: 30 astım akşam 6 ya kadar bu kadar yemiş normal mi
Kardeşim şişlik aynı gibi şişme artmamış yani. Dal darı içinde demekki seviyor ya da acıkmış ne diyebilirim önemli bir şey yoktur@umitFB abi sanki bana şişlik biraz daha büyüdü gibi
TeşekürlerKardeşim şişlik aynı gibi şişme artmamış yani. Dal darı içinde demekki seviyor ya da acıkmış ne diyebilirim önemli bir şey yoktur