Ecrin Karadağ
Onursal Üye
Merhabalar, muhabbet kuşu çiftleştirerek kuşçuya yavruları satmak istersem alırlarmı bilginiz varmı?
ne kadarki masrafı?50tlden alıyorlar genelde yaptığın masrafı karşılamıyor
(yaklaşık)ne kadarki masrafı?
tamam teşekkür ederim50tlyi geçtiği kesin masraf tam hesap yapmadım. Mantıklı değil 50tlye petshopa vermek
aynen ben satmıştım tatlı bir kuştu ama pişman oldum 50tl ye aldı pişmanda oldum en iyisi arkadaşların eğer muhabbet istiyorsa sahiplendirmen yada hepsine kendin bakmakBildiğim kadarı ile kuşçular düşük fiyattan alır
Şimdi aynı kuşu kuşçu 100 tl den aşağıya satmazaynen ben satmıştım tatlı bir kuştu ama pişman oldum 50tl ye aldı pişmanda oldum en iyisi arkadaşların eğer muhabbet istiyorsa sahiplendirmen yada hepsine kendin bakmak
aynen ben satmıştım tatlı bir kuştu ama pişman oldum 50tl ye aldı pişmanda oldum en iyisi arkadaşların eğer muhabbet istiyorsa sahiplendirmen yada hepsine kendin bakmak
aslında benim inadım çok kötü vallaha50tlyi geçtiği kesin masraf tam hesap yapmadım. Mantıklı değil 50tlye petshopa vermek
Hepsi aynı petshopların senden daha inatdırlar vallaaslında benim inadım çok kötü vallahainat eder 100 tlye satarım en az, yok olmadı başka kuşçuya giderim
inanmamHepsi aynı petshopların senden daha inatdırlar valladaha 1-2 ay önce gittim 3 petshopa sordum en yüksek 50 en düşük 45 dediler
1 kuruş yükseltmediler. Yükselt biraz dediğimde "yok o kadar kuşa evde bak o zaman" dedi![]()
el bebek gül bebek büyütüp artık birsürü kuşa baktığın için elinde para kalmamasıda çok uyuz edici hem zaten ben kıyamamki, çok mecbur kalırsam satarım oyüzden sordumEl bebek gül bebek büyültüp petshopa satmak yaşarken ölmesi gibi bişi..
Ben size demedm genel anlamda pethopların büyük kısmı maalesef çok kötü durumda sadece düşüncemi paylaştım ..el bebek gül bebek büyütüp artık birsürü kuşa baktığın için elinde para kalmamasıda çok uyuz edici hem zaten ben kıyamamki, çok mecbur kalırsam satarım oyüzden sordum