Ayşenur Ece
Yeni Üye
Levamizol etken madde içeren ilaçlar veya sitrax muadili olan ilaçlar nelerdir
"Levamizol hcl Etkin Maddesi, Levamizol hcl İçeren İlaçlar - İlacabak" https://www.ilacabak.com/etkengoster.php?Id=906Levamizol etken madde içeren ilaçlar veya sitrax muadili olan ilaçlar nelerdir
Bulamıyorum hiçbirini eczanelerde"Levamizol hcl Etkin Maddesi, Levamizol hcl İçeren İlaçlar - İlacabak" https://www.ilacabak.com/etkengoster.php?Id=906
Eczane mi ?Bulamıyorum hiçbirini eczanelerde
Veteriner de bana eczanelere sormamı söylediEczane mi ?
Veteriner veya pet shopar da bulabilirsiniz.
Pet shop'a sorunVeteriner de bana eczanelere sormamı söyledi
Muhabbet kuşum için levamizol içerikli sitrax şurupPetshoplar ilaç satmaz. Veteriner beşeri ilaç vermiş de olabilir. İlacın muadilini eczanelere ya da veterinere sorun daha doğru olur. Başka eczanelere bile yönlendirebilir.
Merhaba,Muhabbet kuşum için levamizol içerikli sitrax şurup
edindim, 100ml suluğa ne kadar miktarda vermem
gerekir, kaç gün boyunca ve ilacın kaç saat sulukta
durması gerekir?
Kaç gün üst üste vereceğim, yoksa sadece bir gün verip sonra bir daha 10 gün sonra mı vereceğimMerhaba,
Tam dolu suluğa (100 ml) 5-6 damla ekleyip, 6 saatte bir tazeleyerek uygulanması gerekir.. Bir hafta/on gün sonra (parazitlerin kuluçka süresi) tekrardan bu işlemin yapılması lazım. Ardından probiyotik takviyesinde bulunabilirsiniz...
Sudan vermek istemezseniz de; oral yoldan 1 damla olacak şekilde verebilirsiniz..
Asla ama asla art arda birkaç gün vermeyin! Çok ciddi tahribatlara yol açabilir. Tek gün vereceksiniz, 10 gün sonra yine aynı şekilde...Kaç gün üst üste vereceğim, yoksa sadece bir gün verip sonra bir daha 10 gün sonra mı vereceğim
Tamamdır onlem amacli diger kuslarima da vermem gerekir miAsla ama asla art arda birkaç gün vermeyin! Çok ciddi tahribatlara yol açabilir. Tek gün vereceksiniz, 10 gün sonra yine aynı şekilde...
6 ayda bir verebilirsiniz.Tamamdır onlem amacli diger kuslarima da vermem gerekir mi
Aynı dozajda mı, 5 damla?6 ayda bir verebilirsiniz.
Evet.Aynı dozajda mı, 5 damla?
Hangi ilaç?Merhaba toz formda olanlar ne oranda verilmeli