syunusemre
Meraklı Üye
Hayır sadece multivit bide tuyde olunca b vitProbiyotik kullanıyormusun?
Son 1 gündür bu şekildeBütün dışkılar böyle mi? İç mantar olabilir. Ahmet abi de gelsin oda söyler ne olduğunu kesin şekilde.
Ahmet abi ne diyecek bekleyelim Bi. Ama bundan sonra düzenli bir şekilde probiyotik kullanmalısınSon 1 gündür bu şekilde
Az önce normal dışkı yaptı bir kaç taneAhmet abi ne diyecek bekleyelim Bi. Ama bundan sonra düzenli bir şekilde probiyotik kullanmalısın
Yok ki burda probiyotik şimdilik yarın elma sirkesi koycam bulursam alacağım probiyotikAhmet abi ne diyecek bekleyelim Bi. Ama bundan sonra düzenli bir şekilde probiyotik kullanmalısın
Probiyotik olarak sade kefir kullanabilirsinYok ki burda probiyotik şimdilik yarın elma sirkesi koycam bulursam alacağım probiyotik
Peki tam dolu suluga nekadarProbiyotik olarak sade kefir kullanabilirsin
1 yemek kaşığı kadar koyabilirsin. Bana da Ahmet abi demiştiPeki tam dolu suluga nekadar
Tm dır abi anlatırım@Recai Yetişiyorsun özelden detaylı anlat arkadaşa dışkısında sorun yok..
Bisey sorucam ama kefir bir süt ürünü süt ürünleri kuşlar için zararlı diye okumuştum bilgi vermeniz mümkün mü malesef ınternette çok fazla bilgi oluyoTm dır abi anlatırım
Eğer içinde laktoz varsa sıkıntı mesela laktozsuz sütler var onlar zararı yok kuşlar laktozu sindiremiyorlarBisey sorucam ama kefir bir süt ürünü süt ürünleri kuşlar için zararlı diye okumuştum bilgi vermeniz mümkün mü malesef ınternette çok fazla bilgi oluyo
İçim kefir de laktoz yok diye biliyorum. Laktozu kuşlar sindiremiyor. İçim kefir kullanınBisey sorucam ama kefir bir süt ürünü süt ürünleri kuşlar için zararlı diye okumuştum bilgi vermeniz mümkün mü malesef ınternette çok fazla bilgi oluyo