Kuyruk silkeleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hlya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kuşlar icin sebze ve meyve zararli mi

• Kullanılan toplam oy
    4

Hlya

Yeni Üye
Sevda papaganim dun geceden beri kuyrugunu silkeleme hareketi yapiyor.Neşesi ve iştahi iyi.Neden olabilir sizce

Kabız olabilir mi dışkıları nasıl ?

Poposuna dışkı yapışıyor mu. ? Her ihtimale karşı sevdiği bir yiyeceği zeytin yağına batırıp 5-6 adet kadar yedirin bağırsağa faydası olur. Ayrıca suyuna probiyotik katın mutlaka.

Muhtemelen iç parazit var kuşta. Bu akşam suluğunu ve yemliğini alın. Bir süre aç ve susuz kalmalı. Sabah eczaneden kontil alın saat 11 gibi yarım suluğa 8 damla kontil katarak verin. Suyu içtiğini gördükten 1 saat sonra yemini verebilirsiniz. İlaçlı Su akşama kadar dursun önünde. Akşam 16 gibi suluğu alıp 2 saat sonra probiyotikli su verin. 10 gün sonra bu uygulamayı tekrarlamalısınız.

Suluga ne kadar probiyotik koymaliyim.dolu suluga mercimek tanesi kadar yeterli mi

Suluga ne kadar probiyotik koymaliyim.dolu suluga mercimek tanesi kadar yeterli mi
Çeyrek suluğa mercimek tanesi kadar katın. 20 gün civarı İlaç kullanımı dışında her gün probiyotik verin. İlaçlı suyu verdikten yarım saat sonra altlığı temizleyin ve altlığı çıkardığınızda eski dışkıları net çekin. 5 6 dışkı yaptıktan sonra tekrar dışkı resmi çekin. Amaç ilaç öncesi ve sonrası dışkıları görmek.

İlaç sonrası 5-6 dışkı sonrası tekrar altını temizleyip 5-6 dışkı sonrası tekrar net resim çekin. İlacın ne kadar sürede ne nasıl etki ettiğini gözleyelim

Hızlıresim.com ekleyip linki buradan paylaşın

Cok kasıniyor ozellikle kuyruk kismini cok kasiyor
İnsanlarda da olduğu gibi makatta kaşıntı yapıyor olabilir. Siz dediğim tedaviyi uygulayın gelişmelere göre yol çizeriz. Tedavi edilmezse uzun süreçte risklidir tabi.

İnsanlarda da olduğu gibi makatta kaşıntı yapıyor olabilir. Siz dediğim tedaviyi uygulayın gelişmelere göre yol çizeriz. Tedavi edilmezse uzun süreçte risklidir tabi.
Cok tesekkurleryalis anlamazsaniz bilgi amacli soruyorum.insan ilaclari kuşlara agir gelmiyor mu

Est yanlis anlamayin lutfen.cok tesekkur ederim yardimlariniz icin
Hayır endişenizi anlıyorum. Gerçektende içiniz rahat edecekse veterinerden nilverm alın aynı etkiyi gösterir. Sizin için kolay olması için kontil önerdim.

Geri