Sevda papaganim dun geceden beri kuyrugunu silkeleme hareketi yapiyor.Neşesi ve iştahi iyi.Neden olabilir sizce
Kabız olabilir mi dışkıları nasıl ?
Poposu temizPoposuna dışkı yapışıyor mu. ? Her ihtimale karşı sevdiği bir yiyeceği zeytin yağına batırıp 5-6 adet kadar yedirin bağırsağa faydası olur. Ayrıca suyuna probiyotik katın mutlaka.
Poposuna dışkı yapışıyor mu. ? Her ihtimale karşı sevdiği bir yiyeceği zeytin yağına batırıp 5-6 adet kadar yedirin bağırsağa faydası olur. Ayrıca suyuna probiyotik katın mutlaka.
Çeyrek suluğa mercimek tanesi kadar katın. 20 gün civarı İlaç kullanımı dışında her gün probiyotik verin. İlaçlı suyu verdikten yarım saat sonra altlığı temizleyin ve altlığı çıkardığınızda eski dışkıları net çekin. 5 6 dışkı yaptıktan sonra tekrar dışkı resmi çekin. Amaç ilaç öncesi ve sonrası dışkıları görmek.Suluga ne kadar probiyotik koymaliyim.dolu suluga mercimek tanesi kadar yeterli mi
Resim eklemeyi bir turlu beceremedimİlaç sonrası 5-6 dışkı sonrası tekrar altını temizleyip 5-6 dışkı sonrası tekrar net resim çekin. İlacın ne kadar sürede ne nasıl etki ettiğini gözleyelim
Ic parazit öldurucu bisi mi pekiHızlıresim.com ekleyip linki buradan paylaşın
Cok kasıniyor ozellikle kuyruk kismini cok kasiyorIc parazit öldurucu bisi mi peki
İnsanlarda da olduğu gibi makatta kaşıntı yapıyor olabilir. Siz dediğim tedaviyi uygulayın gelişmelere göre yol çizeriz. Tedavi edilmezse uzun süreçte risklidir tabi.Cok kasıniyor ozellikle kuyruk kismini cok kasiyor
Cok tesekkurleryalis anlamazsaniz bilgi amacli soruyorum.insan ilaclari kuşlara agir gelmiyor muİnsanlarda da olduğu gibi makatta kaşıntı yapıyor olabilir. Siz dediğim tedaviyi uygulayın gelişmelere göre yol çizeriz. Tedavi edilmezse uzun süreçte risklidir tabi.
Endişeniz varsa veterinerden nilverm alarak kullanın. Ağır gelecek olsa önermem merak etmeyin.Cok tesekkurleryalis anlamazsaniz bilgi amacli soruyorum.insan ilaclari kuşlara agir gelmiyor mu
Est yanlis anlamayin lutfen.cok tesekkur ederim yardimlariniz icinEndişeniz varsa veterinerden nilverm alarak kullanın. Ağır gelecek olsa önermem merak etmeyin.
Hayır endişenizi anlıyorum. Gerçektende içiniz rahat edecekse veterinerden nilverm alın aynı etkiyi gösterir. Sizin için kolay olması için kontil önerdim.Est yanlis anlamayin lutfen.cok tesekkur ederim yardimlariniz icin