Mukus kivaminda ve dün 20 ye yakın tane tane yem kustu lütfen yardım edin şuan normalArkadaşlar kuşum kuyruğunu yukarı aşağı sallıyor ve dışkısı koyu yeşil siyah arasi fotosunu atayim
Yemi oyun esnasında mı kustu yoksa hastalık kusmuğu mu? Bu ayrım önemli. Kusmuk kokulu muydu?Mukus kivaminda ve dün 20 ye yakın tane tane yem kustu lütfen yardım edin şuan normal
Hayır tane tane kokusuzdu pencereden dışarıyı izliyorduYemi oyun esnasında mı kustu yoksa hastalık kusmuğu mu? Bu ayrım önemli. Kusmuk kokulu muydu?
Bu arada kuşum nemi sevmiyor bide ölse de yemiyor marul elma hiç yiyorHayır tane tane kokusuzdu pencereden dışarıyı izliyordu
Bı fotoğraf daha aticamBu arada kuşum nemi sevmiyor bide ölse de yemiyor marul elma hiç yiyor
İşte bu fotoğraftaki dışkılar anormal. Veterinere gitseniz iyi olur.Bı fotoğraf daha aticam
Ama bu dışkısı dünden kalma kusturucu gün yapmış ama sizin dediğiniz gibi lon damlattim 4 damla şuan iyi gözüküyor marul koydum yemedi hala ama tadına bakıp ağzından saçtı neyse ama sesi çok çıkmıyor ve uçmak istemiyorİşte bu fotoğraftaki dışkılar anormal. Veterinere gitseniz iyi olur.
Buradaki veteriner sadece köy hayvanlarıyla ilgileniyor musunuz inek flnAma bu dışkısı dünden kalma kusturucu gün yapmış ama sizin dediğiniz gibi lon damlattim 4 damla şuan iyi gözüküyor marul koydum yemedi hala ama tadına bakıp ağzından saçtı neyse ama sesi çok çıkmıyor ve uçmak istemiyor
Bakteriyel bir durumun olabileeğini düşündüm.Nasıl bı anormallik var ona gore mudahalede bulunayım sadece limonla olmaz diye düşünüyorum?