Büsra özbey
Yeni Üye
Yakından bir kaç fotoğrafını eklerseniz yaşı hakkında yardımcı olacaklardır
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tmam dır bilmiyodumKonularda acil, yardım, lütfen bakın gibi cümleler kullanmak forum kurallarına aykırıdır. Lütfen konu başlıklarını sorunuzu özetleyecek şekilde açınız.
Ne kadar sürede düzene girer acabaKanatları çıkar. Sıcaklar geliyor tüy dökümüne girecektir. Çektirmeyin. Yaşı hakkında tecrübem yok. Öğrenmek istediğimde bende foruma soruyorum hâlâKafesi küçük veya içerisi dar olmasın kuşun rahat etmesi açısından. Tüyleri toparlanacaktır merak etmeyin.
Emin değilim yazın sıcaklarda tüy dökümüne gireceğini biliyorum. Başka bir sorunu yoksa ki sanmam tüyleri düzene girecektir. Tecrübeli arkadaşlar daha detaylı yardımcı olacaklardırNe kadar sürede düzene girer acaba
1. tuyde sonra duzelmezse frencmolt olabilir yumurta mamasi yapin bol bol protein alsin insallah duzelirNe kadar sürede düzene girer acaba
Onlarda en başta ole dedi ama değilmiş dogustanmisKanatlarını kesmişler gibi
Ayrıca Yardımınızı Bekliyorum;
http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/muhabbet-kusu-cinsiyeti.56657/
Braz dha açarsanız konuyu anlamadım frencmolt fln blmyrum1. tuyde sonra duzelmezse frencmolt olabilir yumurta mamasi yapin bol bol protein alsin insallah duzelir
Braz dha açarsanız konuyu anlamadım frencmolt fln blmyrum
Bgun kuşcuya sordumda doğuştan ama çıkar bunun kanatları dedi yada çekerz dediElimde şuanda malesefki 3 tane "Fransız tüy dökümü" sınıfına sokabileceğim kuş var. Ama bunun öyle bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Yinede emin olmak isterseniz kuş alanında uzmanlaşmış bir veterinere götürmenizi tavsiye ederim