mikail yilmaz
Yeni Üye
aynen abi kus benim degil bi arkadasi bana soyledi bende anlamadim ama terramiycn surdum her ihtimale karsi benim kuslardan kalma neden olmus olabilir acabaTerramycin merhem varsa yara olan yerlere sürün. Yoksa ve imkanınız varsa nöbetçi eczaneden temin edin. Kısa sürede müdahale etmekte yarar var
tamamdir hocam gunde sabah aksam kullanmak uygunmudurKüçük bir yara enfeksiyon kapıp yayılmış olabilir. Bunu bilmemiz pek de mümkün değil. Terramycin'den daha güçlü bir antibiyotikli krem varsa, eczacıya danışarak kullanabilirsiniz
suyuna antibiyotik kullansak bi zararu olurmuBaş kısmı olduğu için kremi yeme ihtimali çok düşük, sık sık kullanın ki enfeksiyon yayılmasın
valla abi kusunu eline al di geldi adam diski durumu nasil bilmiyorum donerim size rahatsız lik olmazsa ishal vs bisi varsa bakipGerek yok. Yarayı temizlemek şu an için yeterli. Eğer dışkıda önemli bir değişiklik tespit ederseniz o zaman kullanmanız gerekebilir.
veterinerde trosyd diye krem vermis oksijenli suyla temizleyip en son abi oyle dediEnfeksiyondan çok mantara benziyor çünkü tüylerini de dökmüş. Oksijenli su ve travazol alsın eczaneden. Günde 3 defa oksijenli suyu yarı oranında sulandırarak yara yerleri pamuk veya peçete ile silsin. Sonrasında Travazol krem sürsün. 4-5 gün sürer tedavi.
tamamdir sagolasin abiMuhtemelen kafesteki tellere sürterek yaptı ve enfeksiyon aldı denildigi gibi terramycin kullanin