Tunahan Zorlu
Yeni Üye
Ben resimden bir şey anlamadım, gaga da bir problemin var olup olmadığını mı kastediyorsunuz? Açık bir şekilde sorununuzu belirtseniz daha iyi olur bence
Ceresinde soyukluk göremedim fotoğraflar biraz bulanık daha net fotoğraf varsa koyun ona da bakıp son yorumu söyleyelim.
Şuan yok elimde bir şey olur mu ?İnce tabaka vazelin sürebilirsiniz. Kalın tabaka sürmeyin.
Aldığınızda sürersiniz.Şuan yok elimde bir şey olur mu ?
Kavga esnasında oldu gakiba kötü bir durum değil dimiAldığınızda sürersiniz.
Kavgayla alakalı değil de mantar başlangıcı olabileceğini düşündüm ve önlem amaçlı vazelini önerdim. Telaşlanmayın. Vazelin her markette bulunuyor, alırsınız.Kavga esnasında oldu gakiba kötü bir durum değil dimi
Ya birde bu gece 2.gecesi olcak kuşların erkke hareket ediyo biraz ama beyaz uyukluyo çok hareket etmiyo alışma aşamasındalar diye mi yoksa bi hastalığımı var anlamadım kabarıkta değil mantar varsa dediğiniz gibi halsizlik yapar mıKavgayla alakalı değil de mantar başlangıcı olabileceğini düşündüm ve önlem amaçlı vazelini önerdim. Telaşlanmayın. Vazelin her markette bulunuyor, alırsınız.
Zaten mantar yok belki başlangıç vardır ayrıca dış organlardaki mantar halsizlik yapmaz. Kuşun ve dışkısının fotoğrafını atar mısınız?Ya birde bu gece 2.gecesi olcak kuşların erkke hareket ediyo biraz ama beyaz uyukluyo çok hareket etmiyo alışma aşamasındalar diye mi yoksa bi hastalığımı var anlamadım kabarıkta değil mantar varsa dediğiniz gibi halsizlik yapar mı
İlk başlarda yemi az yerler. Avcunuza yem döküp kuşa uzatabilirsiniz.Dışkısı yok denecek kadar az çeksem gözükmez ama ishal değil yemde iki üç kere yedi darı var ona bile dokunmuyolat
Uzattım almıyor sürekli uyukluyo gibi ama kabarma yok normal duruyor gidip götürsem mi petshopa acabaİlk başlarda yemi az yerler. Avcunuza yem döküp kuşa uzatabilirsiniz.
İlk zamanlar bunlar olabiliyor dışkıyı takipte kalın. İlgilenin, vakit geçirmelerinizi çoğaltın. Taze meyve sebzeye alıştırın.Uzattım almıyor sürekli uyukluyo gibi ama kabarma yok normal duruyor gidip götürsem mi petshopa acaba
İlk zamanlar bunlar olabiliyor dışkıyı takipte kalın. İlgilenin, vakit geçirmelerinizi çoğaltın. Taze meyve sebzeye alıştırın.