kuşumun sesi çikmiyor hıh gibi bir ses geliyor

sultanpapaganı

Yeni Üye
başliķtada gördüğünüz gibi sesi yerine hıh gibi ses çıkarıyor halsiz değil iştahlıda ama sesi çıkmıyor 7-8 aylık bir sultann papağanı
nasıl düzelir söylemisiniz

başliķtada gördüğünüz gibi sesi yerine hıh gibi ses çıkarıyor halsiz değil iştahlıda ama sesi çıkmıyor 7-8 aylık bir sultann papağanı
nasıl düzelir söylemisiniz
O sesi çıkarırken bir videosunu çekip paylaşın. Ayrıca peçete üzerine yaptığı son 4-5 dışkıyı paylaşın. Beslenme düzenininizi detaylı yazın.

Dostum videodan hiçbir şey anlaşılmıyor. Sultan papağanları korktuğu zaman karşı tarafı caydırmak için hıslama gibi ses çıkarabilir. Sizin anlattığınız durum bu mu bilemiyoruz. Buraya en az 1 dakikalık genel durum videosu ve ses çıkardığı halin videosunu yüklemeniz iyi olur. Ayrıca beslenme düzeni ve dışkı resimleri de gerekli.

Dostum videodan hiçbir şey anlaşılmıyor. Sultan papağanları korktuğu zaman karşı tarafı caydırmak için hıslama gibi ses çıkarabilir. Sizin anlattığınız durum bu mu bilemiyoruz. Buraya en az 1 dakikalık genel durum videosu ve ses çıkardığı halin videosunu yüklemeniz iyi olur. Ayrıca beslenme düzeni ve dışkı resimleri de gerekli.
Aynen

hırlama sesini biliyorum fakat bu kuş sabahları dokunmasan bile aralıksız bj sesi çıkarıyor bizden korktuğunu düşünmüyorum yanımıza gelip kendini sevdiriyor

hırlama sesini biliyorum fakat bu kuş sabahları dokunmasan bile aralıksız bj sesi çıkarıyor bizden korktuğunu düşünmüyorum yanımıza gelip kendini sevdiriyor

Kuşu görmeden yorum yapmamızı mı bekliyorsunuz?

aynı sorunu yaşayan birini buldum yaptıklarını yapcam umarım düzelir

aynı sorunu yaşayan birini buldum yaptıklarını yapcam umarım düzelir

Ne yapacaksınız,pirinç suyu,beyaz sirke ile mi tedavi edeceksiniz? Attığınız konuda bir ilaç ismi göremedim..
Kuşunuzu kanatlı kliniğine götürün. Zaten kuşun görüntüsünü attığınız falan da yok. En iyisi veteriner görsün 👍🏻

Konuşturucu ya da kızıştırıcı yem denilen yemler içeriğinde farklı karışımlar olan tohum karışımları. Kiminde nijer fazla kiminde yulaf, aspur... kuşun ihtiyacına göre sizler de uygun miktarlarda bu tohumlardan verebilirsiniz. Tek tip beslenme yerine alternatifleri çeşitli olan beslenme tercih edilmeli. Pelet ya da rasyon yeme alıştırın.
Sirke kullanmak yerine multivitamin ve probiyotik kullanın. Bağırsakları saglikli her canlı hastalıkları da kolaylıkla atlatır, mutlu da olur. Bizdeki durumla aynı aslında. :)
konunuşturucu yem ve sirke ile düzeldi

Geri