beratsatlms
Yeni Üye
Sultan papağanımın poposunda birşey çıktı Rif ampul sürdük ve travazol krem sürüldü 2 hafta oldu ama geçmedi sizce neden böyle
Resim yükleyin.Sultan papağanımın poposunda birşey çıktı Rif ampul sürdük ve travazol krem sürüldü 2 hafta oldu ama geçmedi sizce neden böyle
Büyük ihtimalle poposu dışarı çıkmış içeri ittir dik poposunuResim yükleyin.
Şuan durumu nedir hocamBüyük ihtimalle poposu dışarı çıkmış içeri ittir dik poposunu
Fotoğraf paylaşmayı denedim ama yapamadım nasıl yapılacağını bilmiyorum anlatırmısınızGörsel paylaşmak zor mu geliyor?
Hemen olayın üstünğ kapatıyorsunuz,kuşa bakalım bi. Belki de sıkıntılı durumu devam ediyordur. Dışkılarını ve kuşun videosunu paylaşın.
Fotoğraf paylaşmayı denedim ama yapamadım nasıl yapılacağını bilmiyorum anlatırmısınız
https://hizliresim.com/mpi0j20Buraya yğkleyin. url olarak resim oluşturulacak . Forumlar kısmındaki yazan linki kopyalayıp buraya yapıstırınResim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
Akşamki böyle şimdiki halini birazdan atıcam tek başıma yapamıyorumBuraya yğkleyin. url olarak resim oluşturulacak . Forumlar kısmındaki yazan linki kopyalayıp buraya yapıstırınResim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
O kırmızı olan şeyler kan mı rif mi?
Çürük yumurtaya benziyor içindeki o beyaz şey. Önceki halinin görüntüsü var mı?
Rif kanama vardı kendisi ağzıyla didikliyordu ama artık kanatmıyor. Önceki halinin görüntüsü yokO kırmızı olan şeyler kan mı rif mi?
Çürük yumurtaya benziyor içindeki o beyaz şey. Önceki halinin görüntüsü var mı?
Evet kestik dış parazit damlası yapılmadı kuş dişi değil kanat ve kuyruk normaldi dışıklarıda normaldiAşağıdaki tüyleri kesik görünüyor kesim yapıldı mı makasla? Ve daha evvel dış parazit damlası yapıldı mı? Kuşunuzun kanat ve kuyruğu düşük müydü dışkıları normalden büyük müydü? Kuş dişi mi?
Kuşun eşi yok ekstra olarak küçük kapta kanarya yemi veriyorum atıştırmalık olarak vitamin her suyunu değiştirdiğim zaman katıyorum o beyaz olan şey dışkı kakasını yaptığı zaman orada yağışmış küçük bir parça ve çıkıntıyı içeri dün akşam Rif sürmeden önce peçeteyle yavaşca içine sürdüm poposu aynı duruyor içindeTamam. Herhangi bir veteriner kliniğinden ivermektin içerikli sonu mec mac içeren dış parazit damlası çektirin enjektöre. 0,5 ml (10 damla yapar) alsanız bile uzun süre yeterli olur. Daha az alabilirsiniz o da olur 5 damla falan.
İvomec öneririm. Hem iç hem dış parazit damlasıdır.
Kuşun ense tüylerini aralayıp derisine gelecek şekilde sadece 1 damla parazit damlasından damlatın. Fazla damlatmayın dikkat edin.
15 gün sonra tekrar 1 kez 1 damla damlatınız. Bu süreçte banyo da yaptırmayın.
Parazit damlası sonrası kuş delicesine kaşınabilir tüyleri ile ilgilenebilir ama geçiçi bir durumdur sorun yok. İlacın çalıştığını gösterir bu hareket.
Popoya gelirsek içinde beyaz şey var nedir o? Yağsı bir dokuya sahip mi baktınız mı? Çıkıntı mı vardı evet ise nasıldı, patladı mı küçüldü mü büyüdü mü ne oldu ona.. Onu mu içeriye soktunuz detay verin..
Bu arada bu kuşun eşi var mı? Beslenme programı nedir hangi çeşit yem ve takviye veriyorsunuz detaylıca yazın. Haftada kaç kez vitamin probiyotik?
Evde çinko şurup varsa hemen suyuna yarım suluğa tam doku 1 çay kaşığı dökerek verin. İnsanlar için olan şuruptan bahsediyorum. Yoksa hızlıca nöbetçi eczaneden alın. Hem kaşıntısını azaltacak hem yaranın hızlı iyileşmesine yardımcı olacaktır.Kuşun eşi yok ekstra olarak küçük kapta kanarya yemi veriyorum atıştırmalık olarak vitamin her suyunu değiştirdiğim zaman katıyorum o beyaz olan şey dışkı kakasını yaptığı zaman orada yağışmış küçük bir parça ve çıkıntıyı içeri dün akşam Rif sürmeden önce peçeteyle yavaşca içine sürdüm poposu aynı duruyor içinde