sudesyn1
Yeni Üye
hocam kuşum şimdi de tüy döküyor b vit vereyim mi iyot yerine akşamEvet olur![]()
hocam kuşum şimdi de tüy döküyor b vit vereyim mi iyot yerine akşamEvet olur![]()
İyot vermeyin artık hastalığı atlatana kadar. İlaçlı suyun içine B vitamini katabilirsiniz.hocam kuşum şimdi de tüy döküyor b vit vereyim mi iyot yerine akşam
durum bildirisi yapmak istiyorumİyot vermeyin artık hastalığı atlatana kadar. İlaçlı suyun içine B vitamini katabilirsiniz.
İlaç işe yaramış demektir. Flagyle her kullanım öncesi şişeyi çalkalayın. 2 gün daha devam edeceğiz. Kuşun videosunu paylaşır mısınızdurum bildirisi yapmak istiyorum
kuşuma sadece trıflucan verdim 5 gün oldu sanırım yem yemeye başladı az da olsa kusma hareketi yok Şu anlık sadece tüy döküyor hırıltı ve tuhaf sesler yoktur şimdilik
İlaç işe yaramış demektir. Flagyle her kullanım öncesi şişeyi çalkalayın. 2 gün daha devam edeceğiz. Kuşun videosunu paylaşır mısınız
İlaç işe yaramış demektir. Flagyle her kullanım öncesi şişeyi çalkalayın. 2 gün daha devam edeceğiz. Kuşun videosunu paylaşır mısınız
Kaşınması bitten değil hocam. Tüy bakımı yapıyor. Uzun zamandır rahat rahat tüy bakımı yapamamışsa ondan olabilir.Bu arada sürekli böyle kaşınıyor bir haftadır ve çok tüy döküyor bu kaşınması acaba bitlendi mi gerçi iki hafta önce banyo yaptırmıştım![]()
Ayrıca kaşınmıyorken bir videosunu paylaşın. Tünekte ve normal halinin bir videosunu görelim
arkadaşlar evimiz neredeyse hiç güneş görmüyor kuşum için d vitamini ihtiyacıni nasıl karşılamam gerekAyrıca kaşınmıyorken bir videosunu paylaşın. Tünekte ve normal halinin bir videosunu görelim
Yem yemeye başladı kusma hareketi yapmıyor enerjisi iyi nefes sorunu düzeldiGelişmeler ne ?
Ondan sessizleştiniz yaniYem yemeye başladı kusma hareketi yapmıyor enerjisi iyi nefes sorunu düzeldi![]()
teşekkür ederim sayenizde size minnettarımOndan sessizleştiniz yanihadi geçmiş olsun.