KUŞUMUN NEYİ VAR

durum bildirisi yapmak istiyorum
kuşuma sadece trıflucan verdim 5 gün oldu sanırım yem yemeye başladı az da olsa kusma hareketi yok Şu anlık sadece tüy döküyor hırıltı ve tuhaf sesler yoktur şimdilik
İlaç işe yaramış demektir. Flagyle her kullanım öncesi şişeyi çalkalayın. 2 gün daha devam edeceğiz. Kuşun videosunu paylaşır mısınız

İlaç işe yaramış demektir. Flagyle her kullanım öncesi şişeyi çalkalayın. 2 gün daha devam edeceğiz. Kuşun videosunu paylaşır mısınız
Hocam flagye eczane vermedi aile hekimi de bana yazmadı kullanmama gerektirecek herhangi bir semptom ya da hastalık taşımıyormuşumsadece trıflucann kullandım dediğiniz ilacı nasıl alacağımı bilmiyorum her hafta cuma gününe iyot vermeyi düşünüyorum çünkü sanki acaba tiroit bezleri büyük olduğu için mi kusma hareketi yapıyordu küçüldükçe geçiyor mu acaba

Bu arada sürekli böyle kaşınıyor bir haftadır ve çok tüy döküyor bu kaşınması acaba bitlendi mi gerçi iki hafta önce banyo yaptırmıştım

Bu arada sürekli böyle kaşınıyor bir haftadır ve çok tüy döküyor bu kaşınması acaba bitlendi mi gerçi iki hafta önce banyo yaptırmıştım
Kaşınması bitten değil hocam. Tüy bakımı yapıyor. Uzun zamandır rahat rahat tüy bakımı yapamamışsa ondan olabilir.

Ayrıca kaşınmıyorken bir videosunu paylaşın. Tünekte ve normal halinin bir videosunu görelim

Rica ederim umarım bir daha hastalanmaz. Probiyotik kullanmayı aksatmayın sakın. Ve temas ettiği her yeri dezenfekte edin bugün.

Geri