mavişatkim
Yeni Üye
Merhabalar maviş isimli bir kuşum var 7 aydır benimle geldiğinde de yetişkindi erkek kuş. Genelde pek hareketli olmayan durgun, sakin bir karakteri var ama özellikle bu aralar 1 haftadır falan daha da huysuzlaştı gibi, tüy dökmesi arttı, kaşıntıları çok arttı sürekli kaşınıyor ve nefes alıp verirken biraz hızlı nefes alıp veriyor gibi görünüyor ama net emin değilim. Bunun dışında önceden zar zor da olsa elime gelirdi şimdi hiç gelmiyor ısırıyor veya kaçıyor, dediğim gibi kuşumun mizacı hep sakin durgun olduğu için hasta olup olmadığını ayırt edemiyorum , KKTC'de yaşıyorum burada kuşlara bakan hiçbir veteriner yok sadece bir veteriner telefonda yardımcı olmaya çalıştı ama ona da pek güvenemedim kuşun videosunu istedi attım nefes alamıyor geç kalınmış bir vaka falan ama ilaç olarak doksisiklin al kullan dedi ama bunların hepsini bir videoya bakarak söyledi kuşu muayne etmiyormuş, iyice korktum dışkısı normal her zamanki gibi. Kuşumun bir videosunu bırakıyorum.
vimeo.com
WhatsApp Video 2025-03-02 saat 15.27.47_cee29246
This is "WhatsApp Video 2025-03-02 saat 15.27.47_cee29246" by Mert Ruaz on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.