Kuşumun neyi var

Mehmet396

Meraklı Üye
39792
39793

Bu şekilde dışkısı var normalmi
39794
yem kusuyor tüm tüm bilmiyorum nedenini

Dışkılar normal görünüyor. Oyun oynarken mi kusuyor? Oyun kusmuğu mu acaba?

Yalnız helal olsun mehmet çok iyi ilgileniyorsun :) Kaç yaşında insanlar alıp da yüzüne bakmıyor kuşun.

Kuşunuz tüyde olduğu için bu dönemlerde vitamin takviyesi yapılmalı özellikle banyo yaptırılmalı çabuk atlatması için , ve cereyanda bırakmayın

• Beğen
Tepkiler: Kca
Her hayvan insanlar gibi ilgi görmelidir o adamlar ilgilenmeyecekse almasın daha iyi ben bu kuş la konuşuyorum seviyorum ☺
Hoşuma gitti işte hep böyle sevgi dolu olsa keşke herkes.
Vitamini dolapta saklayabilirsin havalar sıcak malum bizim burda dışarıda sorun olur ben yemini falan herseyini dolaba koyuyorum geçen sene dışarıda böceklendi yemi.

yemi taze şekilde hep kabında dursun tabi ama bol bol doğal beslemeye çalışın. örneğin iki öğün üst üste aynı yemeği yersem ben bile, üzerinize afiyet ortalığı kusmuk götürür... oyun kusmuğu da olabilir diyeceğim ama kafes içerisinde şımarması düşük ihtimal.. hep stres altında kalıyorlar çünkü kafes içinde.. doğal besleyin

Son düzenleme:
O yemin içindeki boyalı şeyler sağlıklı değil, o dokunuyor olabilir. Tatlandırıcı aromalı yemlerde dokunur kuşa, yani bal aromalı veya meyve aromalı yemleri kullanma. Kaliteli 1 kapalı yem al, Garden Mix tavsiye ederim hem içinde boyalı ekmek yok hemde tohum çeşitliliği fazla, ancak aromasız olanını alıcaksın ok.
Abi dışkısı şü an biraz beyaz biraz yeşil suyuna vitamin damlattım normalmi (ilginiz için hepinize teşekkür ederim)
Bugün 2kere kustu birde üzerine bit sprayi tüy bakımı sprayi sıkmıştım normalmi

Abi dışkısı şü an biraz beyaz biraz yeşil suyuna vitamin damlattım normalmi (ilginiz için hepinize teşekkür ederim)
Bugün 2kere kustu birde üzerine bit sprayi tüy bakımı sprayi sıkmıştım normalmi

Ah be kardeşim baştan söylesene spray sıktığını :( O sprayler bildiğin böcek ilacı yani zehirdir zehir kullanmayın kullandırtmayın.

Sen şimdi vitamini bırakta, ev yapımı yoğurt varsa eğer yoğurdun üstündeki suyundan 1 yemek kaşığı suluğuna kat iyi gelir. Ev yapımı yoğurt yoksa hiç bişey yapma, vitaminli suyu değiştir normal su koy.

• Beğen
Tepkiler: Kca
Ah be kardeşim baştan söylesene spray sıktığını :( O sprayler bildiğin böcek ilacı yani zehirdir zehir kullanmayın kullandırtmayın.

Sen şimdi vitamini bırakta, ev yapımı yoğurt varsa eğer yoğurdun üstündeki suyundan 1 yemek kaşığı suluğuna kat iyi gelir. Ev yapımı yoğurt yoksa hiç bişey yapma, vitaminli suyu değiştir normal su koy.
39813

Ama abi bundan yani insanlar için değilki zehirlenirmi o yüzden @umitFB

:( inşallah bir şey olmaz sen dediği gibi evde ev yapımı yoğurt varsa suyundan koy suyuna. Spreyi Sıktıktan sonra mı kusmasi başladı? Aklında olsun kimyasal ilaç, sprey hatta vitamin bile kullancaginda ilerde burada danis internetten araştır daha önce yazılmış konuları oku öyle ver pethopculara falan çok guvenme. Bana bir sprey verdi üstüne sık diye onu bana sıksan ben ölürüm. Aslında gidip onun suratına sikcan da işte sineye attık. Dediklerine çok inanma yani onların. Doğal yollar her zaman daha iyi. Sirkeli su sık illa bir şey sıkacaksan üstüne. Yazdım sana tüy de yapcak larını daha önce onları yap. Denemediğim şeyi yazmam sana merak etme. Zaten 1 tane kuş öyle çok biti piresi olmaz yani kolay kolay ben hiç denk gelmedim.

Geri