Yeni resimide atimDışkılar normal görünüyor. Oyun oynarken mi kusuyor? Oyun kusmuğu mu acaba?
Tabiki şöyle bir vitamin aldımKuşunuz tüyde olduğu için bu dönemlerde vitamin takviyesi yapılmalı özellikle banyo yaptırılmalı çabuk atlatması için , ve cereyanda bırakmayın
Her hayvan insanlar gibi ilgi görmelidir o adamlar ilgilenmeyecekse almasın daha iyi ben bu kuş la konuşuyorum seviyorum ☺Yalnız helal olsun mehmet çok iyi ilgileniyorsunKaç yaşında insanlar alıp da yüzüne bakmıyor kuşun.
Hoşuma gitti işte hep böyle sevgi dolu olsa keşke herkes.Her hayvan insanlar gibi ilgi görmelidir o adamlar ilgilenmeyecekse almasın daha iyi ben bu kuş la konuşuyorum seviyorum ☺
Abi yanına eş alsam hemen çiftleşirmi yoksa erişkinliğe ulaşıncamı çiftleşir @KcaYalnız helal olsun mehmet çok iyi ilgileniyorsunKaç yaşında insanlar alıp da yüzüne bakmıyor kuşun.
Teskkür ederim kuşum düzeldi kusmuyor artık yanına eş alacağim en kisa.surede @KcaYok daha bebekalsan da kardes kardes oynarlar büyüyene kadar. 6-8 aylık olduktan sonra anca.
Kuşum yine kustu böyle öne doğru eyile eyile çok yem yiyor anlamıyorum nedenYalnız helal olsun mehmet çok iyi ilgileniyorsunKaç yaşında insanlar alıp da yüzüne bakmıyor kuşun.
Teşekkür ederim @Kca senin gibi iyi insan zor bulunur
Abi dışkısı şü an biraz beyaz biraz yeşil suyuna vitamin damlattım normalmi (ilginiz için hepinize teşekkür ederim)O yemin içindeki boyalı şeyler sağlıklı değil, o dokunuyor olabilir. Tatlandırıcı aromalı yemlerde dokunur kuşa, yani bal aromalı veya meyve aromalı yemleri kullanma. Kaliteli 1 kapalı yem al, Garden Mix tavsiye ederim hem içinde boyalı ekmek yok hemde tohum çeşitliliği fazla, ancak aromasız olanını alıcaksın ok.
Abi dışkısı şü an biraz beyaz biraz yeşil suyuna vitamin damlattım normalmi (ilginiz için hepinize teşekkür ederim)
Bugün 2kere kustu birde üzerine bit sprayi tüy bakımı sprayi sıkmıştım normalmi
Ah be kardeşim baştan söylesene spray sıktığınıO sprayler bildiğin böcek ilacı yani zehirdir zehir kullanmayın kullandırtmayın.
Sen şimdi vitamini bırakta, ev yapımı yoğurt varsa eğer yoğurdun üstündeki suyundan 1 yemek kaşığı suluğuna kat iyi gelir. Ev yapımı yoğurt yoksa hiç bişey yapma, vitaminli suyu değiştir normal su koy.