Yusuf Deniz EREK
Yeni Üye
Kuşumun altında şu büyüklükte bir şişlik var ve ne yapacağımı bilmiyorum. https://drive.google.com/file/d/1fcZ6OJAFfr8peJiXwjdpLurq3Q5qzQIa/view?usp=drivesdk
Evet dişi.+Kuşunuz dişi ise ve bu yeni oluşan bir şişlik ise yumurta da olabilir,kızgınlık yumurtası. Uzun süredir öyle duruyor ise profesyonel destek almanız gerekir. Veterinere görünmesi gerekiyor.
Hocam ellediğim zaman yumuşak.Tümör bu! yumurta falan değil. Ameliyatla alınması gerekiyor.
Hocam ellediğim zaman yumuşak.
Hocam yarın sabah operasyonla alınacak. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.Son durum nedir?
Çok geçmiş olsun bilgilendirirseniz sevinirimHocam yarın sabah operasyonla alınacak. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Sağ olun, bilgilendireceğim.Çok geçmiş olsun bilgilendirirseniz sevinirim
Sağ olun, bilgilendireceğim.
Bu sabah ameliyata girdi, 12:25 sularında telefon geldi ve vefat ettiğini öğrendim. Kendime anca gelip yazabildim.Çok geçmiş olsun bilgilendirirseniz sevinirim
Dostlar sağolsun, Allah kimsenin evcil hayvanının ölümünde acı çektirmesin. Tek mutlu olduğum yanı anesteziliyken vefat etmesi, 6 yaşımdan beridir benimle kaldı çocukluğumu süsledi şimdi 14 yaşındayım. Mekanı cennet olur inşallah...Başınız sağolsun
Amin.İnşallah. Işıklar içinde uyusun. Sizi çok iyi anlıyorum. Evin bir ferdi gibi oluyorlar.