Arkadaşlar yaklaşık 1 - 2 aydır kuşumda uçamama sorunu vardı halsizliğinden yere çakılmıştı sonrasında kanadında düşme oldu . Bir önceki konumda kuşumun yere düştüğünü ve kanadının incindiğini ne yapabileceğimi yazmıştım kamfolin pomad kremini kanat altlarına sürüyordum baktım hiçbir faydası yok . Ama ilerleyen zamanda örnek fotoğraflarda işaretlediğim yerde kuşun kanadındaki şişliği fark ettik. İltihap gibi değil arkadaşlar direk şişlik var o kısımda. Etilerde bir veterinere götürdüm kuşlardan anlyormuş diye biz kanatlılardan anlamayız diyip geri gönderdiler film dahi çekmediler işaretlediğim yerdeki şişliği söylediler sadece ve sürekli şişliğin olduğu kanadı havaya kaldırmakta kendini uçmaya zorladığında o kanadı ağrıyor hemen ve zorladığı gün biraz daha şişkin oluyor . İlk 2 resim şişkinliğin olduğu resimler internetten alıp işaretledim sadece diğer resim kuşuma ait kanadı aşşağı düşmüş halde . Şişliğin tam kısmı ensesine yakın olan yani tam ek yeri. Kuşu elime aldığımda rahat durmadığı için resimlerdede belli olmadığı için düzgün resim çekemedim .