TitanV
Yeni Üye
kanayan yer yok elimde kuş bi türlü bulamadım şuan veterinerler açıkmıdırKanayan yeri batikonla dezenfekte edip terramycn kremini sürün.
Kanayan yoksa olay esnasında kanamış yere bu dediğimi yapın o halde. Fotoğraftan o bölgeyi görüyorum.kanayan yer yok elimde kuş bi türlü bulamadım şuan veterinerler açıkmıdır
Adana ceyhanSiz bayağıdır telaşlısınız bulunduğunuz il neresi? Veterinerlere bakacağım netten, içiniz rahatlasın.
Kanayan yoksa olay esnasında kanamış yere bu dediğimi yapın o halde. Fotoğraftan o bölgeyi görüyorum.[
http://www.bulurum.com/dir/veterinerler/ceyhan/ Tek tek arayın kaça kadar açık olduklarını, kuşlara bakıp bakmadıklarını sorun. Bence kanama konusunda telaş yapmayın ben o bölgeyi gördüm ve dediğim gibi terramycn kremini sürün. Dışkı için de Selçuk beyi etiketledim, görünce konunuza yazacaktır.
veterinerlerin hepsini aradım kapalıyız dediler özkan vardı onu aradım anlattım çek at dedim gerek yokmuş çok önemli değilmiş burda ezan okundu yemek yiyemedim telaştan te sıkıntı dışkı kaldı çok seviyorum kuşumu[/
Hyr ayağını attımNeyi attınız? Dışkıyı sordunuz değil mi?
ozmn dışkı normale dönmezse fotolarını atarım sağol abi teşekkür ederimBirkaç gün gözlemleyin. Eğer kötüye giderse yine dışkı resmiyle birlikte paylaşın. İlk günler ufak tefek sıkıntılar olması normal.