Esma LimonBadem
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba kuşumun kafası turuncu gibi oluyor öncedende oluyordu fakat ciddiye almıyordum ama Şimdi biraz şüphelendim sizce ne olabilir
Dışkısına veya mama yapıyorsanız ona mı sürtüyor acaba bir de prenses kızımıza bir eş alma vakti gelmiş [emoji4]Arkadaşlar merhaba kuşumun kafası turuncu gibi oluyor öncedende oluyordu fakat ciddiye almıyordum ama Şimdi biraz şüphelendim sizce ne olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 28573
Dışkısına veya mama yapıyorsanız ona mı sürtüyor acaba bir de prenses kızımıza bir eş alma vakti gelmiş [emoji4]
Cere renginden es istedigi anlasiliyor. Bence kafasinin öyle olmasinin sebebi tellere sürtündüğü icin olabilir.Cevabınız için teşekkür ederim bir sorum var. Siz kuşuma eş alma ihtiyacı olduğunu nerden anladınız? Gerçekten merak ediyorum yanlış anlamayın
Cere renginden es istedigi anlasiliyor. Bence kafasinin öyle olmasinin sebebi tellere sürtündüğü icin olabilir.
Yanlış anlayacak birşey yok [emoji6] cere rengi kahverengi olmuş bu da yanına eş alma vaktinin geldiğini gösterir ama eşini kendisi seçsin siz alıp gelmeyin [emoji4][emoji6]Cevabınız için teşekkür ederim bir sorum var. Siz kuşuma eş alma ihtiyacı olduğunu nerden anladınız? Gerçekten merak ediyorum yanlış anlamayın![]()
Yanlış anlayacak birşey yok [emoji6] cere rengi kahverengi olmuş bu da yanına eş alma vaktinin geldiğini gösterir ama eşini kendisi seçsin siz alıp gelmeyin [emoji4][emoji6]
Onun da durumu aynı ise ikisine de eş seçimi yaptırarak eş alın size yavru mubişler versinler onlarla daha da mutlu olursunuz [emoji4] inşaallahTekrar teşekkür ederim bir dişi kuşum daha var ona da alamam gerekir mimi ?Onunda cere rengi kahve o'nun için almam gerekir mi ?