kuşumun gözünde bir sorun mu var

sarah

Yeni Üye
Kusumun bir gozu sis mi bana mi oyle geliyor
fotograflar
Yaklasik bir-iki hafta once ayni taraftan antibiyotik tedavisi olmustu(kulagini kasirken yirttigi icin duzenli fucidin uygulamasi yapilmisti) tedavi esnasinda gozune antibiyotik krem kacti hemen su ile temizledim birkac gundur ise o gozu sulanıyordu ve uyurken tam kapatmıyordu ilik cay uygulamasi yaptim (deri etrafindaki sarartilar krem+cay uygulamasindan kaynakli halen gecmedi) iyi geldigini dusunuyorum fakat devam etmeli miyim baska ne yapmaliyim bilmiyorum herhangi bir sislik var mi sizce

Bana kalırsa müdahale etmeyin şimdilik. Her müdahale aynı zamanda bacteri kapmasına yol açar. Eğer ilerlerse yazın ilaç öneririz. Şimdilik kendi haline bırakıp gözlemek mantıklı olandır.

Bana kalırsa müdahale etmeyin şimdilik. Her müdahale aynı zamanda bacteri kapmasına yol açar. Eğer ilerlerse yazın ilaç öneririz. Şimdilik kendi haline bırakıp gözlemek mantıklı olandır.
peki birkac kere daha cay ile pansuman yapayim mi dun yaptim sadece rahatladigini gozlemledim

Gözüne damlatabilirsiniz iyi geldiğini düşünüyorsanız. Bez gibi birşeyi göze temas ettirmenizi önermem. En temiz bez bile bakteriler içerir.

Rica ederim geçmiş olsun. Dışkıları normal mi ? Ve kullandığınız bir takviye var mı ?

Geri