Kuşum Maviş Yaklasik 1 yildir bizimle birlikte hediye olarak alindi benim anladigima gore cinsiyeti erkek ama kac yasinda oldugu hakkinda fikrim yok ama yasli sanirsam cunku cok hareket etmiyor yani yasli yasli davraniyor bilgisi olan varsa
Tesekkur ederimCinsiyeti erkek. Bana 1 yaşında gibi geldi ama profesyonellerede sormak lazım
Evet suanda hasta yani o fotografi cektigim zaman filan baya durgun keyifsizdi surekli uyku halindeydi suyuna vitamin attim ishal durumu vardi aspur yeme gectim cok sukur bu aksamma masallah iyiydi2. Fotoğrafda bana hasta gibi geldi o yüzden durgun olabilir.
Evet suanda hasta yani o fotografi cektigim zaman filan baya durgun keyifsizdi surekli uyku halindeydi suyuna vitamin attim ishal durumu vardi aspur yeme gectim cok sukur bu aksamma masallah iyiydi1 yaşından çokta büyük değil ancak denildiği gibi 2. Fotoğrafta keyifsiz
Evet suanda hasta yani o fotografi cektigim zaman filan baya durgun keyifsizdi surekli uyku halindeydi suyuna vitamin attim ishal durumu vardi aspur yeme gectim cok sukur bu aksamma masallah iyiydiErkek ve 1 yasindan cok da büyük değil 2.fotografta hasta olabilir.
Özelden yazdım bakınız.Evet suanda hasta yani o fotografi cektigim zaman filan baya durgun keyifsizdi surekli uyku halindeydi suyuna vitamin attim ishal durumu vardi aspur yeme gectim cok sukur bu aksamma masallah iyiydi