Yağlı bir besin olduğu İçin çok yememeleri gerek Yeşil mercimek kadar yiyebilirKahvaltıda bu kadar çeşit kendim yemiyorum
Ümit bey, yumurtanın beyazı demişsiniz. Sarısını neden ayırdınız? Zararı mı var acaba?
Ben bu kadar küçük doğrayamıyorum Nasıl başardınız anca bu kadar oluyor
Ben hergun sebze veriyorum 30 dakika kadar tutuyorum önlerinde ne yediler se 1 haftadır veriyorum kuşlar tarzan gibi dolanıyor ortalıkta hatta benim pısırık erkek o canavar dışı yi yuvaliga sürüyor daha Dışkı larinda anormal bir durum görülme di
Kahvaltıda bu kadar çeşit kendim yemiyorum
Ümit bey, yumurtanın beyazı demişsiniz. Sarısını neden ayırdınız? Zararı mı var acaba?
Ben bu kadar küçük doğrayamıyorum Nasıl başardınız anca bu kadar oluyor
Yumurta saırısı iyidir Ümit koysaydın keşke önümüz kış
Ben hergun sebze veriyorum 30 dakika kadar tutuyorum önlerinde ne yediler se 1 haftadır veriyorum kuşlar tarzan gibi dolanıyor ortalıkta hatta benim pısırık erkek o canavar dışı yi yuvaliga sürüyor daha Dışkı larinda anormal bir durum görülme di
Vallaha sebze 2 gün vermezsem kafesi kemirmeye başlıyor lar anca sebze ile durduruyor um doğal zımpara görevi görüyor bu kuşlar kafese,Aslında çok besleyici ve faydalıdır sarısı ama kuşun boğazına yapışıyor falan diyorlar o yüzden sadece beyazını veriyorum. Zaten amaç kuşun protein alması. Beyazı da yüksek protein içeriyor.
Yağmur sen baya çatallık yapmışsın bunu Yeşillikler hariç gerisini rendenin küçük yeriyle rendeliyorum, püre gibi oluyor. Yumurtayıda çatalla eziyorum. Rendenin 3-4 boy yeri var güzel rendeliyor.
Aynen koysammı diye düşünüyorum aslında ama kuşun boğazına yapışıyor falan diyorlar.
Sebzeden zarar gelmez zaten ama herşeyin fazlası zarar tabiki Hergün yerine 2-3 günde bir versen daha iyi.
Çatalıkta değil aslında çay tabağında diye biraz büyük çıkmış ama mantıklı rendenin o kısmıAslında çok besleyici ve faydalıdır sarısı ama kuşun boğazına yapışıyor falan diyorlar o yüzden sadece beyazını veriyorum. Zaten amaç kuşun protein alması. Beyazı da yüksek protein içeriyor.
Yağmur sen baya çatallık yapmışsın bunu Yeşillikler hariç gerisini rendenin küçük yeriyle rendeliyorum, püre gibi oluyor. Yumurtayıda çatalla eziyorum. Rendenin 3-4 boy yeri var güzel rendeliyor.
Aynen koysammı diye düşünüyorum aslında ama kuşun boğazına yapışıyor falan diyorlar.
Sebzeden zarar gelmez zaten ama herşeyin fazlası zarar tabiki Hergün yerine 2-3 günde bir versen daha iyi.