R Ragp001 Meraklı Üye Katılım 11 Ağu 2024 Mesajlar 158 Tepkime puanı 15 4 Eyl 2024 #1 arkadaşlar taşınma durumu söz konusu olabilir kafeslerinde taşısam üstlerine de örtü örtsem üşürler mi?
arkadaşlar taşınma durumu söz konusu olabilir kafeslerinde taşısam üstlerine de örtü örtsem üşürler mi?
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 12,019 Tepkime puanı 3,502 4 Eyl 2024 #3 üstünü örterseniz sorun olmaz. Hatta şimdiden ara ara üstlerini örtün alışsınlar bu duruma taşınırken strese girmesinler
üstünü örterseniz sorun olmaz. Hatta şimdiden ara ara üstlerini örtün alışsınlar bu duruma taşınırken strese girmesinler
R Ragp001 Meraklı Üye Katılım 11 Ağu 2024 Mesajlar 158 Tepkime puanı 15 4 Eyl 2024 #4 Selçuk YÜKSEL' Alıntı: üstünü örterseniz sorun olmaz. Hatta şimdiden ara ara üstlerini örtün alışsınlar bu duruma taşınırken strese girmesinler Genişletmek için tıkla ... tamamdır çok teşekkürler selçuk hocam
Selçuk YÜKSEL' Alıntı: üstünü örterseniz sorun olmaz. Hatta şimdiden ara ara üstlerini örtün alışsınlar bu duruma taşınırken strese girmesinler Genişletmek için tıkla ... tamamdır çok teşekkürler selçuk hocam
Kuşbaz Meraklı Üye Katılım 25 Haz 2024 Mesajlar 287 Tepkime puanı 113 4 Eyl 2024 #5 Ben genelde strec film ile kafesin etrafini sarıyorum. Üstü açık kaliyor. Hem etrafı da görüyorlar hem de havadar oluyor. Cereyanda rüzgarda da kalmıyorlar.
Ben genelde strec film ile kafesin etrafini sarıyorum. Üstü açık kaliyor. Hem etrafı da görüyorlar hem de havadar oluyor. Cereyanda rüzgarda da kalmıyorlar.