U uce61 Yeni Üye Katılım 22 Ara 2020 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 25 Ara 2020 #1 Muhabbet kuşum 2 aylık bir erkek sağlığı da yerinde kendisini sanırım biraz fazla öpüyorum bu durum bir sorun teşkil eder mi ?
Muhabbet kuşum 2 aylık bir erkek sağlığı da yerinde kendisini sanırım biraz fazla öpüyorum bu durum bir sorun teşkil eder mi ?
ADRIAN Moderatör Yönetici Katılım 15 Nis 2019 Mesajlar 6,774 Tepkime puanı 3,891 25 Ara 2020 #2 Kuşunuz rahatsız olmuyor ise öptüğünüzde anormal tepkiler vermiyor ise öpebilirsiniz lakin çoğu muhabbet kuşu bundan hoşlanmaz.
Kuşunuz rahatsız olmuyor ise öptüğünüzde anormal tepkiler vermiyor ise öpebilirsiniz lakin çoğu muhabbet kuşu bundan hoşlanmaz.
U uce61 Yeni Üye Katılım 22 Ara 2020 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 25 Ara 2020 #3 ADRIAN' Alıntı: Kuşunuz rahatsız olmuyor ise öptüğünüzde anormal tepkiler vermiyor ise öpebilirsiniz lakin çoğu muhabbet kuşu bundan hoşlanmaz. Genişletmek için tıkla ... Anladım ama benim Paşa'm uslu uslu duruyor öpmemi bitirmemi bekliyor sonra omzuma atlıyor öyle geçiniyoruz Cevap verdiğiniz için teşekkürler
ADRIAN' Alıntı: Kuşunuz rahatsız olmuyor ise öptüğünüzde anormal tepkiler vermiyor ise öpebilirsiniz lakin çoğu muhabbet kuşu bundan hoşlanmaz. Genişletmek için tıkla ... Anladım ama benim Paşa'm uslu uslu duruyor öpmemi bitirmemi bekliyor sonra omzuma atlıyor öyle geçiniyoruz Cevap verdiğiniz için teşekkürler