Yavru ise doğrudur heycan yapmıştır ben yetişkin sandımDaha eş aşma zamanı gelmedi küçük henüz. Ancak telefon kılıfı ile oynarken heyecanlanıp yaptığı bir durum olduğunu tespit ettim. Sıkıntı yok herşey normal Kılıfa okadar oynadım senle al kardeş birazda sen ye demiş işte
Gözde hanım 3 aylık kuş çifleşme için çok küçük kur falan olma ihtimali bence çok düşük fakat...Erkek 3 aylik. Kalamar kemigi var. Fakat hic kullanirken gormedim. Kabarma ishal halsiLik yok suan. Aksine gayet canli. Kustugundada 50 tane yem cikardi. 3 dk fln surdu. Daha sobra olmadi ama
SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben oyun yapıp 3 dakika boyunca kusan bir kuş görmedim yaklaşık 8 yıldır bu işin içindeyimOyun oynuyor hiç bişeyi yok zibidiliğinden yapıyor fırlama
Evet bir kere kustu ise sıkıntı olmaya bilir ama bilgiler akılda tutulması gerekirSüreklilik yok sadece 1 kere kustu, oynadıkça kustu . Birdaha da kusmadı o. Fikrinizden dolayı teşekkür ederiz ancak kuşta problem yok kustuğu saatten buyana keyfi gayet yerinde. Ama işte siz daha iyi bilirsiniz bence de gözlem altında tutulması yararına olacaktır. Umarım bişey çıkmaz ama bence çıkmıcak zaten