Burakagaga
Yeni Üye
Kusumun yumurtalari vardi fakat kafesi temizlemeye firsatimiz pek olmamıştı birkaç gün önce gözü kızardı ve tüyleri döküldü ve sulanmaya başladı göz nezlesi olabilirmi?
Halsizlik var iştahsızlıkda var fakat dışkı değişimi yok yumurtalari varken fazla büyük yapiyordu ama şuan normal ama kafasını sürekli olarak kalamar kemiğine sürtüyor videoyu atamadım genel olarak halsiz yumurtlarahin üstüne yatmiyorBaşka bir belirti var mı? İştahsızlık, dışkı değişimi vs gibi.
Kuşun tünekte önden yandan videosunu ekleyin bakalım
Teşekkürler kafesi dün sirkeli su ile temizlemistim aynı gün yem ve sularinida değiştirdimGentagut göz damlası alıp günde 2 kez gözüne damlatın.
Kafeside güzelce temizleyip kalamar kemiğini de yenileyin.
Rica ederim. Damlayı ilk etapta 3 gün kullanın duruma göre 5'e tamamlayın.Teşekkürler kafesi dün sirkeli su ile temizlemistim aynı gün yem ve sularinida değiştirdim
Nerden bulabilirik bu göz damlasınıGentagut göz damlası alıp günde 2 kez gözüne damlatın.
Kafeside güzelce temizleyip kalamar kemiğini de yenileyin.
Eczanalerde bulabilirsiniz, teramisin göz kremi de damladan sonra kullanabilirsinizNerden bulabilirik bu göz damlasını
Kusun gözünde mantar olusmus bir petshopa götürmüştüm krem ve damla verdiler şuan durumu iyiye gidiyor fakat bu kus yavrularina bakmiyor şimdideEczanalerde bulabilirsiniz, teramisin göz kremi de damladan sonra kullanabilirsiniz